Négy bűncselekménnyel is gyanúsítható a bekokainozott francia férfi

Négy bűncselekménnyel is gyanúsítható a bekokainozott francia férfi
© Fotók: police.hu
Dombrád, Pap – A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrse rongálás, garázdaság, kábítószer birtoklása, valamint lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 24 éves francia állampolgárságú férfi ellen.

A rendőrségre 2018. február 7-én 6 óra 40 perckor érkezett bejelentés, mely szerint ismeretlen tettes betörte a Dombrád külterületén található üzemanyagtöltő állomás üzlethelyiségének ablaküvegét. A rendőrök a benzinkút biztonsági kameráinak felvételei alapján azonnal megkezdték az ismeretlen személyazonosságú és egy francia hatósági jelzésű személygépkocsival közlekedő elkövető felkutatását.

lop1
A dombrádi rendőrök, a bejelentést követő 2 órán belül Kisvárda belterületén megtalálták a keresett francia honosságú Renault Clio típusú személygépkocsival közlekedő férfit.
lop

A külföldit elfogták és előállították a rendőrőrsre. Az intézkedés alatt felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy a férfi kábítószert fogyasztott, amit alátámasztott az elvégzett előzetes mintavétel eredménye. A rendőrök átvizsgálták a külföldi által használt gépkocsit, amiben 16,8 gramm mennyiségű kábítószert, a drogteszt alapján kokaint találtak és foglaltak le.

lop4
A járműből egy mobiltelefon is előkerült, amelyről kiderült, hogy egy 2018. február 6-án éjjel, Papon elkövetett betörésből származik.

A gyanúsított kihallgatása alatt a bűncselekmények elkövetését elismerte. A rendőrség a francia állampolgárságú férfit bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés