„Tetszik a népnek” – ByeAlex mentoráltjai lenyomták az énekest

Akt.:
Filep Kund és Laskay Nimród, azaz a USNK és mentoruk, ByeAlex
Filep Kund és Laskay Nimród, azaz a USNK és mentoruk, ByeAlex - © Fotó: Instagram
Budapest – ByeAlex rapduója, a USNK első élő adásban hallott dala, a Posztolj napok óta a legfelkapottabb magyar videó.


Hatalmas meglepetéssel rukkolt elő az X-Faktor fényeslitkei mentora, ByeAlex és rapcsapata, a kolozsvári USNK a szombati, első élő show-ban! Az eddig kizárólag angol dalokkal érkező Filep Kund és Laskay Nimród ezúttal magyarul rappelt, a dolog pikantériája azonban nem ez, hanem hogy a Posztolj című számhoz – melynek szövegírója nem más, mint ByeAlex – klip is készült, s nem sokkal a produkció után felkerült a Youtube-ra is. A videót a szabolcsi előadó kiadója, a Mistral Music jegyzi, ami arra utalhat, hogy ByeAlex a versenytől függetlenül lehetőséget lát a fiúkban.

Tehetségesek és fiatalok

Ahogy a refrénben is elhangzik, a Posztolj „tetszik a népnek, gyűlnek a lájkok”, olyannyira, hogy a dal napok óta vezeti a magyar Youtube-ot és magabiztosan közelít az egymilliós megtekintéshez – amiről az erdélyi duó valószínűleg álmodni sem mert eddig.

– Szeretném, hogy ha ezek a srácok minél sikeresebbek lennének. (…) Egyet tudunk tenni, hogy a legjobb tudásunk szerint járunk el. A célunk az, hogy fejlődjünk hatalmasakat és hogy ti jól szórakozzatok közben a produkcióinkon. Ezek a fiúk megérdemlik a sikert. Nagyon tehetségesek és nagyon fiatalok… mennyi minden van még előttük! – írja Facebook-oldalán ByeAlex, aki posztjában utalt arra is, hogy folytatja a stúdiózást a
USNK-vel.

KM

Címkék: , , ,


Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés