A mátészalkai vasútállomáson árulta a testét a 16 éves lány – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A mátészalkai vasútállomáson árulta a testét a 16 éves lány – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: fthmb.tqn.com
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. február 5-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy 16 éves lányt a mátészalkai vasútállomáson 2018. február 5-én. A lány tiltott helyen, az előírt egészségügyi iratok nélkül kínálta szexuális szolgáltatásait anyagi ellenszolgáltatásért. A rendőrök a fiatal nőt a rendőrkapitányságra előállították és tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy román állampolgárságú férfi 2018. február 5-én. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy a külföldi ellen a moldáv hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A 44 éves férfit a rendőrök elfogták, a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő demecseri lakost 2018. február 5-én. Az intézkedést végrehajtó rendőrök megállapították, hogy a 17 éves járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, illetve a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a járművezetőt előállították a rendőrőrsre és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Mátészalka.
SZON.HU


hirdetés