Hatvanban hetvenkednének

A sárga mezes naményiak a Szepát fogadják, a piros mezes szalkaiak Böszörményben lépnek pályára
A sárga mezes naményiak a Szepát fogadják, a piros mezes szalkaiak Böszörményben lépnek pályára - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Gólarányt javíthat a Vitka SE, megyei derbi Kisvárdán.


Hétvégén mind a hét NB II.-es megyebeli csapatunk pályára lép. A hölgyeknél a programot szombaton a Mátészalka kezdi, ahhoz a sűrű középmezőnyben nyomuló Hajdúböszörményhez látogatnak, melynek termében a múlt hétvégén problémák adódtak a világítással. A legutóbbi négy mérkőzésüket behúzó Kiss Brigittáék bizakodhatnak a pontszerzésben. Szintén szombaton a két gól híján azonos mutatóval rendelkező Heves vendége lesz a Kölcsey DSE.

Tapadnának az élmezőnyhöz

Másnap délelőtt a Vitka gól­arányt javíthat az idén sem túl acélos Szepa ellen, amely eddig sehol nem úszta meg nagy verés nélkül. A férfiaknál a múlt héten három mérkőzéses rossz sorozatát megtörő Nyírbátor a Kisvárdát elpáholó Hajdúböszörménnyel meccsel szombaton. A forduló rangadóját Hatvanban rendezik, ahol az eddig még veretlen és a múlt héten a listavezetőt legyőző Tiszavasvári lép pályára.

Vasárnap Kisvárdán néz egymással farkasszemet Türk Ferenc legénysége Török Péter tanítványaival. A Kisvárda tapadna az élmezőnyhöz, a Fehérgyarmat pedig elmozdulna a veszélyzónából.

KMMátészalka.
SZON.HU


hirdetés