Két személygépkocsi ütközött Nyírcsaholy és Fábiánháza között – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Két személygépkocsi ütközött Nyírcsaholy és Fábiánháza között – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: Katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Meggyulladt egy személygépkocsi motorterében a forró kipufogóra csöpögő olaj hétfőn délután Csengerújfaluban, a Kossuth utcában. A csengeri önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, a felhevült részeket visszahűtötték, a járművet az úttestről letolták. Személyi sérülés nem történt.

Összehordott fanyesedék gyulladt meg az esti órákban Nyíregyházán, a Sóstói úton. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn este Nyírcsaholy és Fábiánháza között. A balesetben ketten sérültek meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Időben jelzett és életeket mentett a szén-monoxid érzékelő egy nyíregyházi társasházi lakásban, a Kert utcában, ahol az átszellőztetést követően mutatták ki a a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a mérgező gáz jelenlétét, majd értesítették a gázszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Mátészalka.
SZON.HU


hirdetés