Rajzokon a helyi értékeink

A Sóstói Múzeumfalu is bekerült a nyíregyházi értéktárba
A Sóstói Múzeumfalu is bekerült a nyíregyházi értéktárba - © Fotó: KM
Nyíregyháza – Itt élünk mi címmel pályázatot hirdetett a nyíregyházi értéktár­bizottság.


A Nyíregyházi Települési Értéktár Bizottság rajzpályázatot hirdet „Itt élünk mi” – nyíregyházi értékek rajzokban címmel. A bizottság azt szeretné, ha olyan rajzokat készítenének a jelentkezők, melyek a megyeszékhelyen található nemzeti értékeinket ábrázolják. A versenyen kizárólag egyéni alkotók vehetnek részt. Amennyiben a pályázó a benyújtás időpontjáig nem töltötte be a tizennyolcadik életévét, minden dokumentumot, nyilatkozatot a törvényes képviselőnek is alá kell írnia, ellenkező esetben a rajzot nem fogadják el.

Minden pályázó maximum két, 2018-as vagy idei, A4-es méretű, fekete-fehér vagy színes, hagyományos (nem digitális) technikával készült alkotással nevezhet. A pályázat kiírója azt kéri, hogy minden rajz hátoldalára nyomtatott betűkkel írják fel a rajz címét és a készítője nevét.

Városnapi kiállítás

Az alkotásokat háromfős szakmai zsűri bírálja. A pályázaton csak pontosan kitöltött nevezési lappal és hozzájáruló nyilatkozattal fogadják el a jelentkezést, ezek beküldési határideje (elektronikus és postai úton egyaránt) február 28-a. A rajzokat március 29-éig fogadják, ezeket e-mailben és postán is el kell küldeni (ertektar@nyiregyhaza.hu; Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár – Igazgatói iroda, 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2., a borítékra írják rá: „Itt élünk mi” – nyíregyházi értékek rajzokban c. rajzpályázat).

Az eredményhirdetés és a képek kiállítása az idei városnapon lesz a megyeszékhelyen, a helyszínről és az időpontról minden pályázót értesítenek. A győzteseket értékes nyereményekkel jutalmazzák.

KMNagykálló.
SZON.HU


hirdetés