A nap receptje: akasztófás csirkemell

A nap receptje: akasztófás csirkemell
© Illusztráció: Domestic Fits
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Könnyű, ízletes étel, amit viszonylag hamar össze lehet dobni.

Hozzávalók:

  • 12 szelet bacon
  • 80 dkg csirke­mell
  • 12 db aszalt paradicsom
  • 80 dkg zöldség vegyesen (répa, brokkoli, karfiol, gomba stb.)

Elkészítés:

A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, borsozzuk (sózni nem kell). A baconszalonnára fektetve a csirkemelleket egy-egy aszalt paradicsommal összetekerjük, majd vékony nyársra fűzzük. Nagy serpenyőben kevés olajon elkezdjük sütni, ha félig kész, a nyárs mellé tesszük a formázott zöldségeket. Készre sütjük a nyársat és a zöldségeket, majd ízlésesen tálaljuk.

– A Kakukk Étterem ajánlásával –



Nyírbátor.
SZON.HU






hirdetés