Árokba hajtott egy személygépkocsi Virányos közelében – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Baleset Virányosnál
Baleset Virányosnál - © Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 22-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi csütörtök délután Tiszanagyfalu és Virányos között. A balesetben ketten sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a gépjárművet kerekeire visszaállították.

Lakossági gázcsonknak tolatott egy személygépkocsi csütörtök délután Nyírvasváriban, a Kossuth utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek a kiérkezéséig, akik a szivárgást megszüntették. A Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott egy személygépkocsi csütörtökön késő este Tiszaeszláron, a Rákóczi Ferenc utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés