Közel volt az Apagy a Cegléd-veréshez

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz csapatbajnokságok: 9–6-os vezetésről nem tudta begyűjteni a két pontot a hazai csapat, a nyíregyházi hölgyek győztek Orosházán.

NB I, férfi

Apagy SE–Ceglédi VSE 9–9

Hazai oldalon Jeszenszki Dániel remekelt, és az apagyiak jóval közelebb álltak a győzelemhez, hiszen 9–6-ra is vezettek és több ötszettes mérkőzést is elveszítettek. Győztek: Jeszenszki 4, Hodász 2, Fodor I., Poór T. és a Jeszenszki, Hodász páros 1-1.

Nyírbátori ASE–Mezőberény 3–15

Az abszolút bajnokesélyes ellen betegséges miatt Terék Norbert, munkahelyi elfoglaltság miatt pedig Bánhidi Emil nem játszhatott, így nem volt esélye a hazai gárdának. A nyírbátoriak részéről nagy pozitívum, hogy ilyen szintű csapat ellen a 16 éves Molnár Dávid három meccset tudott nyerni. Gy.: Molnár D. 3.

NB I, női

ASE Orosháza II–NAC Túróczy Nyíregyháza 7–11

Egységes csapatteljesítményt nyújtva szerezte meg az idegenbeli győzelmet a nyíregyházi csapat a megerősödött orosháziak ellen. Gy.: Tarsoly, Fülöp Sz. 3-3, Bándy, Laskai 2-2, a Fülöp Sz., Tarsoly páros 1.

NB II, férfi

Apagy SE II–VSE Dunakeszi 5–13

Az első hat mérkőzésből öt döntőszettes csatát hozott, ezek közül csak egyet nyertek meg az apagyiak, és ez rányomta a bélyegét a folytatásra. Gy.: Pacuk P., Szabó S., Kiss Z., Szűcs A. és a Szűcs A., Kiss Z. páros 1-1.

Szerencs VSE–Trió-Maxi-ATC Nyíregyháza 13–5

Az erősebb Szerencset nem tudta megszorítani a nyíregyházi csapat. Gy.: Fodor G. 3, Joó Z., Németh T. 1-1.

NB III

Záhonyi VSC–Fehérgyarmati VSE 10–8

A két csapat hagyományosan szoros mérkőzést vívott egymással, a hazaiak a hibátlanul teljesítő Csépke Zoltán vezérletével 8–6-ra megléptek, onnan még egyenlített a Gyarmat, de az utolsó két meccs a záhonyiaké volt. Gy.: Csépke 4, Sütő L. 3, Petró L., Nagy A. és a Nagy A., Csépke páros 1-1, illetve Bartha M. 3, Balogh A., Szilágyi Z. 2-2, a Bartha M., Szilágyi Z. páros 1.

Várdai ASE–Vitka SE Vásárosnamény 7–11

Miután a hazaiak közül hiányzott Márföldi István, a vitkaiak egységesebb csapatot alkottak, és a két páros elvesztése után is fordítottak a játszmát sem veszítő Orosz Ferenc vezérletével. Gy.: Pokol P. 3, Újvári 2, a Kerezsi, Varga P. és az Újvári, Pokol P. páros 1-1, illetve Orosz F. 4, Pacuk S. 3, Bányász Zs., Lakatos Sz. 2-2.

Mátészalkai MTK–Hajdúszoboszlói AK 7–11

Damasiewicz Norbert és Hegedűs Tibor remeklése is kevés volt a szalkaiak pontszerzéséhez. Gy.: Damasiewicz N., Hegedűs T. 3-3, és a Hegedűs T., Damasiewicz N. páros 1-1.

Debreceni AK–Apagy SE III 8–10

Bravúros idegenbeli győzelmet szereztek az apagyiak Bodrogi Ferenc és Benga András vezérletével. Gy.: Bodrogi F. 4, Benga 3, Vakály J., Németh F. és a Benga, Németh F. páros 1-1.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés