Nyírbátori FC – Ahogy korábban nem sikerült

A legutóbbi két meccsen háromszor eredményes Roszel Róbert (jobbra) helyezeti most kimaradtak – ilyen is van
A legutóbbi két meccsen háromszor eredményes Roszel Róbert (jobbra) helyezeti most kimaradtak – ilyen is van - © Fotó: Dodó Ferenc
Nyírbátori – A védekezés most teljesen rendben volt nyírbátori részről, a góltól és a győzelemtől sem állt messze a csapat.

Az idegenbeli 1–1 után hazai pályán is pontot szerzett a második helyen álló ESMTK ellen a Nyírbátori FC. Az NB III-as futballcsapat hét fordulót követően érte el újra, hogy egy mérkőzésen nem kapott gólt, igaz, az utóbbi fordulók eredményesebb támadójátéka (két meccsen hétszer találtak be) után most nem jött össze a gólszerzés, ami ezúttal győzelmet érhetett volna.

– Sajnáljuk, hogy nem tudtuk megnyerni a mérkőzést – szögezte le a 31 ponttal a 11. helyen álló Nyírbátori FC edzője, Ambrusz Árpád. – A védekezést most meg tudtuk oldani olyan szinten, ahogy a korábbi mérkőzéseken nem sikerült. Stabilak voltunk, de ez nem azt jelenti, hogy beálltunk volna bekkelni, és csak azt tartottuk szem előtt, hogy húzzuk ki valahogy nulla nullával. A gólszerzés most nem jött össze, holott voltak helyzeteink, Roszel Róbert a kapufát is eltalálta és volt egy lehetősége, amikor a kapussal állt szemben. Legutóbb berúgta, most kimaradt, van ilyen is.
A döntetlen akkor vált igazán elfogadhatóvá, amikor a bátoriak szembesültek a többi eredménnyel, hiszen a mögöttük álló csapatok közül senkinek sem sikerült nyernie.

– Ezzel a meccsel és az eredménnyel nincs is semmi probléma, inkább még mindig a debreceni vereség a fájó, mert ott egy közvetlen riválistól szerezhettünk volna pontot. De így sincs baj, már a hétvégén is alakulhat úgy a sorsunk, hogy biztossá válhat a bennmaradásunk – reménykedik Ambrusz Árpád, akinek csapata szombaton Gyöngyösre látogat.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés