Nyírbátori FC – Rangadó lesz, a veretlent fogadják

Reznek Donátékra (jobbra) nagy csata vár vasárnap
Reznek Donátékra (jobbra) nagy csata vár vasárnap - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A Nyírbátorra kemény meccs vár, de az előző összecsapások erőt adhatnak.

A Nyírbátor egyre jobb formába lendül, az előző három fordulóban összesen kilenc gólt lőve diadalmaskodott, ezúttal azonban a Szolnokhoz hasonlóan egy topcsapatot lát vendégül.

– Ez már a harmadik győzelmünk volt sorozatban, úgyhogy jól telt a hetünk – vezette fel a vasárnapi bajnokit Szilágyi Krisztián vezetőedző. – Felvételről megnéztük az ESMTK-t, nagyon szervezett, masszív csapat érkezik hozzánk, játékosaik a párharcokban nagyon erősek. Nem véletlenül veretlenül másodikak a tabellán. Próbáltunk ennek megfelelően készülni belőlük a héten. Küzdelmes mérkőzésre számítok, agresszív, fegyelmezett játékra lesz szükség. A helyzeteinket az előző meccsekhez hasonlóan jó arányban kell kihasználnunk.

Önbizalommal játszhatnak

A sikerek remélhetőleg nem múlnak nyomtalanul Bátorban.

– A múlt héten is elmondtam a fiúknak, hogy folyamatosan akarjanak többet, ne elégedjenek meg ennyivel – folytatta az edző. – Már az előző fordulóban is láttam rajtuk, hogy ennek megfelelően játszottak. Bízom benne, hogy az elmúlt meccsek kellő lendületet és önbizalmat adtak a csapatnak, mindent megteszünk annak érdekében, hogy vasárnap is győztesen hagyjuk el a pályát.

Úgy tűnik, ebben nem segíthet a sérüléssel bajlódó Urbán Botond és Gajdos Gergely, a többiek a csapat rendelkezésére állnak. MK

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 6. forduló

Vasárnap, 16. Sényő-Carnifex–DVTK II., Sényő, v.: Tamási (Tőkés, Kovács Z.), Nyírbátor–ESMTK, Nyírbátor, v.: Kátai (Kövér, Skover).

További mérkőzések: Eger-Jászberény, Füzesgyarmat-DEAC, Gyöngyös-Szolnok, Tiszaújváros-Cigánd, Putnok-Tállya, Salgótarján-Sajóbábony.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés