Egy kicsi mozgás Nyíregyházán

Nyíregyházán rendszeresen megfordul a népszerű fitneszvilágbajnok
Nyíregyházán rendszeresen megfordul a népszerű fitneszvilágbajnok - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Közkedvelt sportolóval mozoghatnak együtt a nyíregyháziak.

Húsvét előtti edzést tart Béres Alexandra hamarosan Nyíregyházán. A mozgás szerelmesei semmi pénzért nem hagynák ki a lehetőséget, a rendszerint pörgős, humoros mozgásformát, az aerobikot – a fiatalabb és idősebb korosztályból is – rengetegen kedvelik a megyeszékhelyen, és nem csupán a „gyengébbik nem” izzad az első sorokban a fitneszbemutatókon. A hazai fitneszipar egyik legismertebb képviselője április 16-án, kedden 18 órától súlykontrolltornát tart a Continental Arénában. A Mozdulj Nyíregyháza! programsorozata most is ingyenes, kapunyitás 17 órától lesz.

Súlykontrolltorna

A többszörös hazai és nemzetközi fitneszbajnok – dietetikus szakemberek segítségével – több mint egy évtizede alkotta meg súlykontrollprogramját. A módszer azóta számtalan embernek segített megőrizni egészségét és normál testsúlyát, valamint leadni a felesleges kilókat.

A szakszerű diéta alappil­lére a fogyásnak – hangsúlyozza a szakember fórumain, s hozzáteszi azt is, hogy ­kitartás nélkül nem lehet súlyt veszíteni. Az ideális alak megtartásában pedig a rendszeres mozgásra tevődik a hangsúly. Béres Alexandra programja ma már széles körben elérhető videókon és az interneten is, hangulatos óráiról mégsem szeretne egyetlen fitneszrajongó sem lemaradni.

– KM –Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés