Lil G új klipje elérte a kétmillió megtekintést

Lil G új számmal is készül
Lil G új számmal is készül
Nyíregyháza – Lil G népszerűsége továbbra is töretlen a YouTube-on.


Néhány napja tette közzé Lil G a hivatalos Facebook-oldalán, hogy legújabb, RAPettsarkú című videóklipje elérte a kétmillió megtekintést a világ egyik legismertebb videomegosztó csatornáján, a YouTube-on.

Gyors fellendülés

Még egy hónapja sincs, hogy közzétették a szóban forgó számot, de Lil G január 20-án már a következőkről számolt be: – Nagyon boldog vagyok, mert első helyen van a zene, és 3 nap alatt több mint félmillió megtekintésnél tartunk. Nekem van a legjobb brigádom!

Kilenc nappal később már egymillióval többen tekintették meg a zenét, kevesebb mint egy hét leforgása alatt pedig már el is érte a kétmilliót.

Lil G legutóbbi Facebook­-posztjában egyúttal bejelentette: hamarosan új számmal érkezik, ami merőben más lesz attól, amit eddig megszokhattak a rajongói. Állítása szerint nehézségeket okoz neki az új kihívás, de biztosította követőit, hogy meg­oldja.

KM


Nyíregyháza - Nemazalánnyal készült közös produkciók után, Lil G most elkészítette második saját klipjét. A YouTube-on azonban nem arat osztatlan sikert. Vannak akik úgy gondolják, hogy igazán mély mondanivalója van a dalnak. "Bár soha nem úgy éltem, és nem is fogok, ahogy mások, de na. Szóval...Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés