Felkészülési torna és teremfoci

A megyei teremtorna döntőjét január végén rendezik
A megyei teremtorna döntőjét január végén rendezik - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Mint arról korábban hírt adtunk, az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága a bajnoki szezon téli szünetében is kiírja a nagypályás műfüves labdarúgó tornáját. A csapatok téli felkészülését segítő eseményt 2018. január 27. és február 18. között rendezik, méghozzá először négy helyszínen.


Nyírbátor, Kisvárda és Tarpa mellett ezúttal Nyíregyházán is szeretnének két, egyaránt öt-öt együttest felvonultató csoportot indítani, ami azt jelenti, hogy 40 egyesület jelentkezését tudják elfogadni.

A nevezési díj marad 50.000 forint, nevezni december 13. szerda 12 óráig lehet. A nevezés a kitöltött nevezési lap és a nevezési díj befizetésről szóló másolat együttes leadásával érvényes. A tornával kapcsolatosan esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatban az alábbi telefonszámon 30/7742-772, Kvaka Árpádnál érdeklődhetnek.

Ugyanakkor a a hagyományokat folytatva ismét megrendezik, immár ötödik alkalommal Nyírerdő Kupa megyei teremlabdarúgó tornát, amelyre a nevezéseket 2017. január 08. hétfő 16 óráig várják. Az Igazgatóság az első 36 egyesület nevezését tudja elfogadni. A benevezett csapatokat területi alapon osztják csoportokba. A január 14-i selejtező helyszínei: Csenger, Nyírbátor, Újfehértó, Tiszavasvári, Gyulaháza, Levelek. Fontos információ, hogy próbajátékos szerepeltetésére nincs lehetőség. A középdöntő időpontja január 21, míg a nyolcas döntőt január 28-án játsszák.

KMTiszavasvári.
SZON.HU


hirdetés