Lámpaoszlopnak ütközött egy autó Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Az útról lesodródott és egy közvilágítási lámpaoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Nyíregyházán, a Kosbor utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A balesethez elsőként egy szabadnapos tűzoltó érkezett, aki a járművet áramtalanította, majd a nyíregyházi hivatásos tűzoltók értesítették a közműszolgáltatót és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Két hektáros területen foltokban gyulladt meg az aljnövényzet vasárnap délután Kisvárda és Anarcs között. A kisvárdai hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Hasonló eseménynél avatkoztak be az ibrányi önkormányzati tűzoltók is a városukban, a Belfő utcában, ahol ötszáz négyzetméteres területen adott feladatot a szabadtéri tűz oltása. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Úttestre dőlt egy nagyméretű fa vasárnap este az Újfehértó és Hajdúdorog közötti úton. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Újfehértó.
SZON.HU


hirdetés