Elektromos kapcsolószekrény égett Tiszavasváriban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 29-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy elektromos kapcsolószekrény péntek délután egy társasház földszintjén Tiszavasváriban, az Ady Endre utcában, ahol a lángok egy bejárati ajtóra is átterjedtek. A hajdúnánási, a nyíregyházi hivatásos, valamint a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött lépcsőházat túlnyomásos ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délután Nyíregyházán, a Szent István és Ady Endre utcák kereszteződésében. A balesetben senki nem sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Parkoló gépkocsira szakadt egy nagyméretű fa ága a délutáni órákban Vásárosnaményban, a Tamási Áron utcában. Személyi sérülés nem történt. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szabadították ki a járművet az ág fogságából. A gépkocsiban anyagi kár nem keletkezett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Vásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés