"Kapartok"

2019.08.14. 16:36

Videó: Ismét nagyot ment Lil G új dala, de sajnos Marcival már nincsenek együtt

Lil G nem finomkodik Kapartok című számában, keményen odacsap az őt támadóknak.

Két hete debütált a legnépszerűbb videómegosztó oldalon Laskai Lili, azaz Lil G új dala, a Kapartok. A fiatal nyíregyházi rapperlány ezúttal sem finomkodott, keményen odacsapott verbálisan az őt támadóknak.

A legfelkapottabbak között

A kissé gótikus hangulatú klipben Lil G visszavág az irigyeknek, azoknak, akik nem hittek benne, kihasználták, és mindazoknak, akik azt hangoztatják, hogy nincs helye a magyar könnyűzenében, de persze kívülről fújják a dalait. Úgy tűnik, a Kapartok sem marad el a többi saját számtól, melyek milliós megtekintést hoztak a nyíregyházi előadónak, hiszen a megjelenés után nem sokkal helyet kért a legfelkapottabb magyar YouTube-videók között, és a július 30-ai feltöltés óta több mint 860 ezerszer hallgatták meg a karcos megmondó nótát. A szöveget ezúttal is Lili jegyzi – aki ezúttal a vágásért is felelt –, az alapot pedig a kisvárdai énekes, Tóth Marci hozta, akiről Lil G Live adásban jelentette be, hogy már nincsenek együtt, de hogy mi is történt pontosan, nem szeretné kiteregetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában