Asztrológia

2011.10.02. 10:19

Napi horoszkóp - vasárnap

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 Kos 03.21.-04.20.

A szerelemhez és az önmagában helyreállított békéhez fordulhat segítségért. Önvizsgálata, elhatározásai könnyedén átsegítik az apróbb kellemetlenségeken. Keressen és találjon olyan helyzeteket, amelyekben úgy érzi, sebezhetetlen. Ha kell, válassza a magányt, a magányos barangolást. A könyvekből is sok jó ötletet meríthet, de a felhalmozódott újságokat is jó lenne átválogatni. Hátha talál valami érdekeset…

Bika 04.21.-05.21.

Kapcsolataiban meglepő változásokra számíthat a mai nap folyamán. Rádöbbenései illúzióvesztéssel járnak, ami rendkívül fájdalmas lehet. Ha szerelem szele megcsapja, sötét verembe esik. Ez a mai nap egy ilyen nap. Ma ne is keressen belőle kiutat. Felesleges belesétálni, még a végén ott marad egy jó időre... Jobban jár, ha egészen mélyre, alagútba fúrja be magát, ahol semmi sem érheti el.

Ikrek 05.21.-06.22.

Ez már tényleg a szerelmesek napja. Használjanak ki minden lehetőséget. Ma bizonyára adódik ilyesmi. Tétovázásra, morfondírozásra semmi ok. Lépjék meg az új dolgokat, a következő lépcsőket, költözzenek össze nyugodtan, ha ezen gondolkodnak. A mai nap mindenféleképpen támogatja őket az efféle tervek megvalósulásában. Szép dolog is a szerelem, próbálja meg minél tovább kihúzni a boldogsággal!

Rák 06.22.-07.22.

Apró nézeteltérései támadhatnak, de ezek nem biztos, hogy komoly problémát okoznak Önöknek. Egy kis megértéssel, türelemmel könnyedén túl tudnak jutni minden problémán, feladaton. Várnia kell azonban a kedvező válaszra, s csak akkor léphet Ön is, ha a többiek hasonló értelmű üzenetet kapnak. Túl nagy a kockázat ahhoz, hogy elsiessék a döntést. Nyugodjanak le, és döntsenek hideg fejjel.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Tudomásul kellene vennie végre, hogy nem lehet büntetlenül rablógazdálkodást folytatnia az egészségével! Ha a kocsiját elviszi időnként a szervizbe, magától se sajnálja a regenerálást! Forduljon orvoshoz a jövő héten! Ne féljen, az eredmény megnyugtatja! Ma megint hűtlenkedésen jár az esze… Ha már nem tud ellenállni a kísértésnek, legalább arra legyen gondja, hogy ne bántsa meg partnerét.

 

Szűz 08.24.-09.23.

Ne hárítsa át a felelősséget másra, teljességgel felesleges! Amit elkövetett, abban egyes- egyedül csak Ön a hibás, így Önnek is kell elvinnie a balhét! Ha ezt másra igyekszik kenni, tekintélyt és bizalmat veszít. A hiba beismerése erkölcsi nagyságról tanúskodik, s mint ilyen, feltétlenül tekintélynövelő eszköz. Aki dolgozik, az hibázik is, felesleges azon agyalni, hogy hogyan bújhat ki a felelősség alól.

 

Mérleg 09.24.-10.23.

Családja elragadónak találja, elsősorban ápolt és elegáns külseje miatt. Tény, valóban nagyon jól néz ki! Szülei több türelmet és érdeklődést várnak Öntől, nem felületes társalgást csupán. Vigyázzon, ne bántsa meg őket! Foglalkozzon velük egy kicsit, aztán úgyis nemsokára visszatérhet az életébe. Egy pár órát tényleg kibír! Ajándékokkal sem tudja ellensúlyozni, ha elrontja kapcsolatukat. Ne feledkezzék meg ígért telefonjairól sem!

 

Skorpió 10.24.-11.22.

Nehéz időszakokban az ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott, felhőtlen napokat kedveli. Most pedig kifejezetten nehéz időszakban él, vagy épp van túl. Pihenjen, szórakozzon, törődjön családjával vagy kedvesével. Ne feledje, még Önnek is szüksége van erőgyűjtésre, hogy legyen miből továbbhaladnia. Szedje össze magát, döntse el, hogy merre akar tovább haladni, és holnap induljon el azon az úton. Ne egy másikon.

 

Nyilas 11.23.-12.21.

Lötyög a konnektor, csöpög a csap, laffog a tapéta. Mestert nem kapni ilyesmire, vagy ha mégis, akkor többe kerül a leves, mint a hús. Határoz: mindent megcsinál saját maga. Elő is keresi a szerszámokat. Nem olyan könnyű, mint ahogy gondolta, de azért boldogul valahogy. Legyen fölöttébb óvatos, különösen a villanyszerelésnél! Csapja le a villanyórát, húzzon gumitalpú cipőt, és ne egyedül dolgozzék!

 

Bak 12.22.-01.20.

Nem tekinti követendő példának, mégis előadódik, hogy keresztülhúzza mások számításait. Igazából nem akarta ezt tenni, de valahogy mégis megtette. Ha figyelmetlenségből ezt többször is megteszi, ugye érzi, hogy nem számíthat az illető részéről támogatásra. Ha a sértett szélárnyékba vonul, az még nem jelenti azt, hogy megbocsátott, és elnézi Önnek a kellemetlenkedést. Érdemes lenne egy jó diplomatától leckét venni.

Vízöntő 01.21-02.19.

Bár még igencsak a hónap elején járunk, mégis fel kell készülnie átmeneti anyagi nehézségekre, amelyek már hosszú ideje elkerülték. Sajnos nem tud mihez nyúlni, nem tudja, hogy hogyan fizeti ki a számláit. Talán valaki tud segíteni, de ha nem…? Nyilván az erőn felüli költekezés okolható mindezért- ha már önmagát mindenáron fel akarja menteni a felelősség alól. Mi lenne, ha egy picit visszafogná magát?

Halak 02.20.-03.20.

Képtelen kijönni környezetével. Olyannyira, hogy minden pillanatban képes mindenkit megbántani. Ingerült, ideges és fárasztó. Most az egyszer már kedvese is elveszti türelmét, és alaposan megmondja a véleményét. Jól teszi, talán elgondolkodik azon, hogy hogyan is látják mások Önt. Képtelen szembenézni az igazsággal, így a munkájához menekül. Van mibe, de azért ne ez legyen már a megoldás vasárnap este!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!