Asztrológia

2011.11.27. 10:08

Napi horoszkóp - vasárnap

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Remekül zárul a hét a Kos jegy szülöttje számára. Csak remélni lehet, hogy ugyanilyen jól kezdődik a következő is. Ne engedje ki most a kezéből a gyeplőt! Ha van valami jó elképzelése, ne hagyja magát befolyásolni, mert különben csak darabjaira hullik a nap és nem történik semmi érdemleges. Ha viszont önmaga és mások számára is konkrét programokkal áll elő, könnyen ráállnak és még hálásak is lesznek érte.


 

Bika 04.21.-05.21.

Kissé feszült a légkör a Bika jegy szülöttje körül. Mindennel elégedetlen, és egy semmiségért is vétkesnek érzi magát. A nagyobb gond az, hogy mindez egyfajta szorongással társul. Környezete tanácstalan, nem tudják, hogy merjenek-e közelíteni Ön felé, vagy sem. Pedig pont most érzi igazán szükségességét annak, hogy közelebb kerüljön szeretteihez és intenzív, megértő s összetartó kapcsolatban legyen velük. Ezt ki kellene ám mutatni!


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Az egész napnak van egyfajta hangulata. Egy találkozás igencsak felvillanyozza az Ikrek szülöttet. Ne álljon ellen a csábításnak, hiszen legfeljebb attól kell tartania, hogy túlságosan belelovalja magát egy lehetetlen dologba. Persze az is megeshet, hogy egy nap is megéri azt a bizonyos kalandot, mert maradandó élménnyel ajándékozza meg, és úgy fogja érezni, hogy igenis megérte!


 

Rák 06.22.-07.22.

Lusta és álomszuszék ezen a napon a Rák jegy szülöttje. Legszívesebben ki se bújna az ágyból. Olyan jó lenne ma tudomást sem venni az Önt körülvevő világról, és édes semmittevésben átlustálkodni a napot. Mivel igazán semmilyen fontos elintézendője nem akad, nyugodtan megteheti ezt is. A vendégeket pedig akár még le is mondhatja, biztosan nem fognak megsértődni. Talán ők is éppen a lemondáson gondolkodtak.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Olyan ezen a napon az Oroszlán szülött, mint az aranytojást tojó tyúkok. Halmozza a jobbnál jobb ötleteket. Milyen figyelemreméltó termelékenység, nem igaz? És ráadásul képtelen belefáradni: minél több dolog jut eszébe, annál jobban érzi magát. Még környezetének is meglepetést okoz eredeti és sokszínű viselkedési stílusával, hiszen az utóbbi napokra ez nem igazán volt jellemző. Csak így tovább a jövő héten is!


 

Szűz 08.24.-09.23.

Szinte minden tekintetben kedvező napra van kilátás. Ez a vasárnap kiválóan alkalmas kisebb kirándulásokra, utazásokra, barangolásokra. Szellőztesse ki a fejét, mert a tiszta, józan megfontolásra az elkövetkezendő időben hatalmas szüksége lesz! Értékelje át eddigi életmódját, és tervezzen egy kicsit előre! Persze ehhez az kell, hogy saját erényeivel és hibáival egyaránt tisztában legyen!


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Azáltal, hogy bízik saját magában, vágyai sorra megvalósíthatóvá válnak. Ezen önbizalom első eredménye az, hogy felébreszti környezete önbizalmát is – így ez az ideális pillanat arra, hogy valami olyat kívánjon, amit nagyon szeretne megkapni. Lehet ez egy jó munka, lelki támasz, anyagi segítség, vagy akár egy új ruha. Most már megtapasztalhatja, mennyire fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy mely időszakokban mosolyog Önre a szerencse.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Nyugalmas vasárnap ez – és Önnek már nagyon kijárt mindez. Az aktív pihenés is nagyon jót tesz, hiszen sportra, kirándulásra igencsak alkalmas az idő. Alkotókedvét tartalékolja az elkövetkező napokra. Az este lehet a művészeteké: ha van hozzá kedve, menjen színházba, moziba, vagy akár egy operett előadásra. Ám az sem gond, ha inkább a csendes olvasgatást választja jól megszokott kis vackában.


 

Nyilas 11.23.-12.21

A közlönyöket bújja, és kijelöli az Önt érdeklő-érintő paragrafusokat, cikkelyeket. Arról akar képet kapni, hogy milyen irányt vesz a gazdasági élet, a törvényi szabályozás, az adózási szabályok. Úgy véli, hogy a tendenciák jelentősége az elsődleges, a kiskapuké pedig csak másodlagos. Ön nem egyszer akar nagyot szakítani, hanem ha kevesebbet is, de sokszor. Nagyon jó ez a hozzáállás!


 

Bak 12.22.-01.20.

Nagyon húzza az ágy. Semmi kedve felkelni. Ne hagyja, hogy családtagjai, barátai erősködjenek, töltse kedvére az időt, úgy, ahogyan Ön szeretné. A délután már úgyis aktívvá veszi. Akkor is érdemes viszont olyan elfoglaltságot választani, ami üdítőleg hat szellemére. Szüksége van némi utántöltődésre, hiszen az elmúlt időszak alaposan meg sanyargatta az agyát. Nézzen szívderítő filmeket, viccelődjön!


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Vegyes érzelmekkel lesz tele ez a nap. Sajnos akármennyire tiltakozik is ellene, a társaságban ismét a munka az első számú téma. Hogy az emberek nem képesek másról beszélni!? Ha már így alakult, keressen valamilyen mentséget, és hagyja ott őket, vonuljon félre magányába. Arra azért vigyázzon, hogy ezzel senkit se bántson meg, hiszen más alkalommal még jól érezheti magát közöttük.


 

Halak 02.20.-03.20.

Ez a nap sorsdöntő lehet a Halak jegy szülöttjének életében. Lehet, hogy komoly elhatározásra jutott, és ma készül bejelenteni az életre szóló eseményt partnerének és családjának. Mindenki boldogan nyugtázza szándékát, efelől teljesen nyugodt lehet. A vasárnap estét feltétlenül töltse kedvesével kettesben, hiszen olyan régen volt már ilyenben részük, és olyan régóta vágynak már erre.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!