Asztrológia

2012.09.20. 10:10

Napi horoszkóp - csütörtök

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A szerelemben csendes, kellemes napok következnek. Nem is kell mindig az elsodró hév, a forró lángolás, az ilyen meghitt percekből áll össze igazán a tartós boldogság. Munkahelyén azonban forr a levegő. Ne törődjön a szóbeszéddel, amit az irigyei robbantottak ki. Hisz a pletyka oly átlátszó, hogy hamar fény derül arra, csak a féltékenység indította útjára. Gondoljon arra: minden csoda három napig tart.

Bika

04.21-05.21

A felkérésnek. Az újabb ajánlatnak nemigen tud ellenállni, pedig most meg kellene keményítenie a szívét. Meg kellene már értetnie mindenkivel, hogy a jó szívére, a munkabírására apellálva ne használják ki, hogy ne nézzék baleknak. Éppen elégszer áldozta már fel az idejét és az energiáját mások karrierje érdekében, éppen elégszer másztak fel már az Ön hátán a magasba. Legyen egyszer ennek már vége.

Ikrek

05.22-06.21

Minden oka megvan arra, hogy ünnepeljen, hogy elégedett, boldog legyen. A dolgai kedvezően alakulnak, az anyagi ügyei is rendeződni is látszanak. Ha a mai napon nem felejt el egy fontos és ott sikerül összeszedetten megállapodásra jutnia, nem kell aggódnia immáron semmi miatt. A csillagok most Ön mellett állnak és kísérik az útján. Használja ki a kedvező időszakot arra, hogy elővegye terveit.

Rák

06.22-07.22

Úgy érzi, hogy kihúzták a lába alól a talajt. Még abban is bizonytalan, ami felől eddig nem voltak kétségei. A különféle pletykák bizony meg tudják keseríteni az ember életét. Ne figyeljen oda, ne higgyen a szóbeszédnek. Tudhatná, hogy amit Ön elvégez, az jó, hiszen nem is egyszer ellenőrzi, mielőtt kiadja a kezéből. Már nagyon várja, hogy ez a hét véget érjen, úgy érzi, már nincs ereje a munkához.

Oroszlán

07.23-08.23

Ma anyagilag és erkölcsileg is jól jövedelmező feladatot kap. Örömét viszont megrontja, hogy kollégái szerint ez a megbízatás nem Önnek járt volna, és mások éppen annyira megérdemlik, mint Ön. Ez valószínűleg így is van, de az életben legalább egyszer Önnek is lehet szerencséje, és kaphat olyan kiugrási lehetőséget, melyet a többiek már többször is megérhettek. Éljen a kínálkozó lehetőséggel, ne csináljon belőle lelkiismereti kérdést.

Szűz

08.24-09.23

A kozmikus tér hatása a mai napon ismét eltérően érvényesülhet, és csak Önön múlik, miként tud élni a kínálkozó lehetőségekkel, alkalmakkal. Sodorhatja teljes kétségbeesésbe, ha egyébként is magánéleti válságban szenved. Különösen akkor, ha Ön belemerült az önsajnálatba. De ha nyitott szívvel néz a világra, akkor akár mámorító szerelmi örökben is része lehet. Csak Önön múlik, este magányosan bújik-e az ágyba.

Mérleg

09.24-10.23

Szívesen segít bárkinek, ha megkérik erre, de ha megpróbálják kihasználni, azt rendkívül rossz néven veszi, és ezt nem is titkolja. Szókimondása feltehetően nézeteltérést szít Ön és a családja, vagy a munkahelyén a főnöke, kollégái között. Ennek ellenére sem lesz elnéző. Ha hagyja, hogy a fejére nőjenek, az elsősorban Önnek lesz rossz, a környezete viszont remekül érezheti magát. Álljon hát a sarkára.

Skorpió

10.24-11.22

Kedvetlen, elkeseredett. Megvan rá az oka, nagyon jó oka van. Egzisztenciáját veszélyben érzi: állásgondokkal küzd, vagy attól retteg, hogy képtelen észrevenni, mikor van szükség a változásra, képtelen lesz a megújulásra. Emiatt otthon is feszült, ingerlékeny a hangulata. Bízzon jobban önmagában és a szerencséjében. Ne hagyja magát egzisztenciálisan zsarolni. Annál Ön sokkal tehetségesebb.

Nyilas

11.23-12.21

Lelkesedése a mai napon kifizetődik. Szervezőképességével kiérdemli a főnöke dicséretét. Ez a körülmény azonban ne tegye elbizakodottá. Este is tartózkodjon a nagyképű kijelentésektől, még akkor is, ha Ön a társaság középpontja és mindenki magasztalja Önt az elért sikerei okán. A hiúság gyakran vezet tévútra. Egy-egy fennhéjazó kijelentésével elkedvetlenítheti a partnerét, aki elbizonytalanodhat a közös jövőjükben.

Bak

12.22-01.20

Hiába akarják meggyőzni róla, hogy minden rendben van, addig szimatol, amíg csak fel nem fedez valami rendellenességet, valami Ön számára nem elfogadható dolgot. Biztos abban, hogy kell ez Önnek? Kell Önnek kutakodnia? Nem bírja ki békétlenkedés és elégedetlenkedés nélkül? Mindent szürkének lát, és nem galambepével galambszürkének. Ha számba venné, miben állnak saját legbelső értékei, alighanem biztosabban állna meg a lábán.

Vízöntő

01.21-02.19

Most nincsenek zavaró tényezők, nem ütközhet leküzdhetetlen akadályokba. Az ilyen nyugodt időszakban még arra is futná az idejéből, energiájából, hogy a korábbi mulasztásait pótolja. Rendet teremthetne például maga körül, az íróasztalán, a ruhás szekrényében, és akkor kiderülne az is, hol hibázik valami. Ön híres az alkalmazkodóképességéről, az önzetlenségéről. Erényeiről ezen a napon is tanúbizonyságot tehet: közeli hozzátartozója vár most segítséget.

Halak

02.20-03.20

Ma elbűvölőek lesznek Önnel szemben, és ha ezt hasonlóval viszonozza, csodálatos napra számíthat, bármit elérhet, amit célul tűz ki maga elé. Ha egy fontos munka akadályozza abban, hogy bizonyos meghívásoknak eleget tegyen, találjon ki valamit, hogy senkit se sértsen meg. Valaki gyors választ vár Öntől egy fontos kérdésben. Ne várakoztassa meg az illetőt túlságosan. Fordítson kellő gondot a válaszra, és annak tálalására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!