Asztrológia

2012.09.25. 10:34

Napi horoszkóp - kedd

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Ezen a héten nagyon helyesen úgy ítéli meg, hogy akkor használ saját magának a legtöbbet, ha mások javára dolgozik, és kissé megfeledkezik az egyéni kívánságairól. Valami szépet, tartósat és maradandót szeretne vásárolni annak a személynek, akit szeret. Ha jól választ, okosan alkudik, nagyon jó vásárt csinál. Szerelmi életéből valami hiányzik. Ha jobban belegondol, a lényeg hiányzik belőle.

Bika

04.21-05.21

A széptevés, az udvarlás sohasem volt az erénye. Pedig most éppen erre lenne szüksége, ha meg akarja tartani őt. Legyen kedves, vásároljon olyan apró figyelmességet, amely egyértelműen jelzi, hogy figyel rá. Ne hagyja, hogy közömbös dolgokról beszélgetve, unalomba fulladjon az egész. Legyen szenvedélyes és viharos, ne titkolja el az érzelmeit. Ha kiáll önmagáért, az érzéseiért, most célba érhet.

Ikrek

05.22-06.21

Beborul az égbolt. Ezen a napon az érzékeny lelke miatt nehéz helyzetbe kerül. Olyan érzelmi sebeket szerezhet, amelyek mélyek és lassan fognak csak begyógyulni. Valahogy most Önre jár a rúd. Próbáljon meg kerülni minden olyan szituációt, melynek kimenetele többesélyes lehet, vagy az Ön számára ismeretlen, befolyásolhatatlan, legyen ez hivatalos, szakmai vagy pénzügyi tárgyú, és a lelkét, szívét se most tárja fel idegen emberek előtt.

Rák

06.22-07.22

Sajnos Önnek nem erős oldala az alkalmazkodás, ez a képesség szinte teljesen hiányzik Önből. Az egyik embert indokolatlanul kellemetlen alaknak tartja, utálja, és ott piszkálja, ahol csak éri. A másikat ugyanígy ok nélkül tudja szeretni, imádni, de csak egy darabig. Előbb-utóbb mindenkiben hibát lel, addig keresi, míg okot talál arra, hogy elforduljon tőle. Ideje lenne felülbírálni ezt a viselkedését.

Oroszlán

07.23-08.23

Reményt keltő nap áll Ön előtt. Alighanem észrevették Önt. Sőt, ha a jelek nem csalnak, már hálót is kivetették. Ebbe a kapcsolatba csak akkor menjen bele, ha őszinte szívvel és tiszta lelkiismerettel tudja vállalni őt. Szeszélyes, kiismerhetetlen, rapszodikus, de szeretetre méltó, családközpontú és igen-igen sérülékeny típus. A szokásos gúnyolódásával összetörheti, megsemmisítheti a kapcsolatukat és a lelki világát is.

Szűz

08.24-09.23

Az akaratereje mintha megingott volna: kételkedik a saját tehetségében, úgy érzi, nem lesz képes érvényesülni. Nincs ereje szembeszállni a támadóival, az irigyeivel. Ne adja fel ilyen könnyen a kivívott pozícióit. Értékelje reálisan, valósan a helyzetét, és akkor önmaga is rájön, hogy nincs oka a nyugtalanságra, bizonytalanságra. Bízzon jobban önmagában, a képességeiben és az eddig elért sikereiben.

Mérleg

09.24-10.23

Már hetek óta nem tartott egyetlen pihenőnapot sem, és a késői lefekvések is kiszipolyozták minden erejét. Szép dolog a szerelem, de fárasztó. És nem fogja elhinni, hogy még az egészségére is káros lehet. Persze mindez elsősorban akkor igaz, ha a románchoz még némi ital és jó néhány szál cigaretta is társul. Fogja vissza egy kicsit a gyeplőt, mert nagyon elszaladt Önnel a csikó, ez az életmód komoly veszélyeket rejthet.

Skorpió

10.24-11.22

Változékony. Nem az időjárás, hanem az Ön hangulata. Ügyei ma se mennek simán, elhelyezkedése még mindig kilátástalan, vagy nincs is köszönet a munkájában. Akár képtelen, akár képes a küzdésre, ma egyiknek sem látja sok értelmét. Leginkább azért, mert kizárólag a mában gondolkodik. Nézzen előbbre, tervezze meg a következő hónapjait, és várja türelemmel, amíg ismét rendbe jönnek a dolgai.

Nyilas

11.23-12.21

Bármennyire is az a benyomása, hogy minden a legjobb úton halad, ne feledje, hogy más, rosszabb idők is jöhetnek. Készüljön fel erre is. Válassza inkább az arany középutat, a kellő szerénységgel és tisztelettel viselkedjen az embertársaival szemben. Barátairól, közeli ismerőseiről se feledkezzen meg. Szenteljen valamivel több figyelmet és időt a családjának is. Ők azok, akikre majd számíthat, amikor lassabban megy a szekér.

Bak

12.22-01.20

Néha szerencsés fogás elesettnek látszani, mert mindjárt többen rohannak felemelni az embert, mintha szálfaegyenesen, határozott elképzelésekkel él a világban. Meg kell hagyni az embereket abbeli hitükben, hogy léteznek náluk is elesettebb, gyámoltalanabb lények a földön. Ön most keresi a lelki egyensúlyát, békéjét, ez egy remek alkalom, hogy segítsenek Önnek. Ne vegye el abbeli jóérzésüket, hogy segítő kezet nyújthatnak Önnek.

Vízöntő

01.21-02.19

Legyen megfontolt és gondolja meg, hogy kiken segít: nemhogy hálát várhatna tőlük, de teljesen feleslegesen strapálja magát, sőt a végén még Ön marad pácban. Bíztatóak a tanulással kapcsolatos kilátásai, a sportot viszont ma ne erőltesse. Könnyen baleset lehet a vége, ha nem melegít be rendesen, vagy futás közben megbotlik. Töltse inkább otthon, családja körében az estét, az utóbbi időben úgysem tudtak eleget beszélgetni.

Halak

02.20-03.20

Ha most úgy érzi, az élet napos oldalát élvezi, nem kell félnie, hogy beborul az ég. Ha pedig a borús oldalon érzi magát, akkor sem kell panaszkodnia, védettséget talál a családja körében vagy a barátainál. Elmaradt levelezését még ma intézze el, mert holnap már késő lesz, és hiába próbálna magyarázkodni. Telefonbeszélgetések révén régóta várt, jó híreket kap. Most már csak az a kérdés, tudja-e úgy hasznosítani, hogy az előnyére váljon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!