Asztrológia

2016.01.08. 08:17

Napi horoszkóp - 2016. január 8.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Képtelen nemet mondani, ennek köszönhetően egész nap kapkod. Ne reménykedjen szép sikerekben így, hiszen hiába is érzi azt, végzett egy feladattal, ilyenkor derül ki, hogy számos hibát vétett. Első körben rangsoroljon, amit elvállalt, már nem halogathatja, de új kötelezettségeket már ne vállaljon be. Ha sikerül a fejében rendet rakni, sokkal gyorsabban és hatékonyabban végezheti a feladatait.

Bika

04.21 – 05.21

A mai napon engedje, hogy az érzelmei is szerephez jussanak. Most szerencsére olyan döntéseket kell meghoznia, ahol ez nem okoz hátrányt, bár érdemes hideg fejjel is meggondolni a válaszokat. Végül úgyis megtalálja a legjobb megoldást, tehát ahol mégsem volt helye a szívének, könnyedén fogja tudni kikapcsolni, de közben nem nő Önben emiatt a feszültség. Családi körben különösen nagyra értékelik majd a nyugalmát.

Ikrek

05.22 – 06.21

Képes akkor is nemet mondani, amikor a szíve teljesen más diktál. Nincs is ezzel gond, amíg nem a szerettei körében ilyen számító és rideg. Ha azt szeretné, hogy ott is elfogadják a döntéseit, akkor abba is energiát kell fektetnie, hogy elmagyarázza, miként jutott arra a megoldásra, melyet végül eléjük tárt. Mindezt ne érezze terhesnek, hiszen olyan úton készül elindulni, amitől próbálnák óvva inteni.

Rák

06.22 - 07.22

Lassan vége a hétnek és még mindig számos kötelezettség tornyosul Ön előtt. Most már hiába is kezdene lázas kapkodásba, esélye sincs az e hétre betervezett valamennyi feladatát letudni. Gondoljon inkább arra, amit csinál, abban ne legyen hiba, hogy ha végre pontot tehet az ügy végére, az valóban le is legyen zárva. Bár valamennyi terve végül nem valósul meg, az otthonába ne vigye haza az emiatt érzett csalódottságot.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Ne legyen csalódott, mert nem úgy alakul a napja, ahogyan azt eltervezte. Számos olyan körülmény szólt közbe, mellyel nem számolhatott előre, de még így is remekül vette az akadályokat. Öntől szokatlan módon például nem esett pánikba a váratlan körülmények miatt és képes volt nemet mondani, ha érezte, hogy már túl sokat vállalna magára. Ezek olyan tanulságok lehetnek, melyek méltán tehetik emlékezetessé a mai napot.

Szűz

08.24 - 09.23

Kerüli az olyan helyzeteket, ahol vita alakulhat ki, ugyanis most nehezen viseli a feszültséget. Sikerül megteremteni egy gyenge lábakon álló belső békét, nem szeretné, ha ez pillanatok alatt romba dőlne. Érthető ugyan a menekülése, de a környezetében élők mégsem tudnak mit kezdeni a viselkedésével. Ha teheti, ezért inkább kerülje az embereket, olyan feladatokba temetkezzen, melyekkel egyedül is képes megbirkózni.

Mérleg

09.24 - 10.23

Nagy könnyebbséget jelenthet, ha nem Önnek kell döntenie. Ezért próbálja meg ezt átengedni másnak és álljon be inkább abba sorba, ahol csak a végrehajtásra kell figyelnie. Még így is bőven akad teendője, ha pedig tényleg szívvel-lélekkel csinálja mindazt, amibe belekezd, minden energiáját le is tudja kötni. A nap végén elmondhatja, hogy ugyan nem került közelebb a céljaihoz, de nem volt hiábavaló a tevékenykedése.

Skorpió

10.24 - 11.22

A mai napon számolnia kell az ellenfelek támadására. Járjon tehát nyitott szemmel és ne adjon lehetőséget arra, hogy fogást találjanak Önön. Igyekezzen az elvállalt kötelezettségeit pontosan, hiba nélkül végrehajtani, hiszen ez lehet a legkönnyebb út, hogy célt érjen az, aki Önt szeretné besározni. Most igazolni látja a bizalmatlanságát, azonban tudnia kell, Önnek semmivel sem nehezebb a sorsa, mint másnak, így nincs oka az elkeseredettségre.

Nyilas

11.23 - 12.21

Nem szívesen marad magára, ezért képes a saját érdekeit is háttérbe szorítani, csak emberek között lehessen. Bár nem ért egyet sok mindennel, inkább hallgat, mert úgy érzi, ha emiatt elfordulnának Öntől, azt még nehezebben viselné. Még önmagának sem fogalmazta meg, miért menekül a magány elől, de talán éppen ez a baj, képtelen szembenézni az Önt foglalkoztató problémákkal. Rövidtávon menekülhet, de nem ez a megoldás.

Bak

12.22 – 01.20

Gyengének, bizonytalannak érzi magát és ezt ki is használják a környezetében élők. Túl sok terhet igyekeznek a vállára helyezni, melytől aztán csak tovább nő Önben a feszültség. Igyekezzen mielőbb kiszabadulni a négy fal közül és kicsit félrevonulni az Önt foglalkoztató problémákkal. Amíg ezekre ugyanis nem talál megoldást, csak még mélyebbre süllyedhet. A legjobbkor jön a hétvége, amikor bőven lesz alkalma gondolkodni.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Új úton indul el és kicsit bizonytalan. Ön sem tudja, tényleg ez a helyes vagy hallgatnia kellett volna a környezetében élőkre, de egyszerűen képtelen ellenállni a csábításnak, hogy valami mást is kipróbáljon. Nem sokáig lesz azonban elégedett a döntésével, hiszen az első akadályok láttán már visszafordulna. Ezt azonban nem teheti meg, így tartsa szem előtt azt a célt, ami miatt elindult.

Halak

02.20 - 03.20

Olyan elvárásokat támasztanak Önnel szemben, melynek megfelelni képtelenség. Legalábbis így érzi az első pillanatban. Ha azonban képes ezt a gondolatot elhessegetni, máris megjelennek a megoldási lehetőségek és átlendül a holtponton. Ne engedje tehát, hogy a kétségbeesés eluralkodjon Önön, tekintse kihívásnak a mai nap feladatait. A tapasztalatok ráadásul a későbbiekben még a hasznára lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!