BOON - Sport - DVTK

2012.07.25. 13:55

Enervált első félidő, pörgős második

Szerdán délelőtt Abaújszántóról Miskolcra ruccant át a Nyíregyháza Spartacus focicsapata. Brekk János együttese a diósgyőriek két új, remek füves edzőpályájának egyikén meccseltek az NB III-as csapatra épülő DVTK-tartalékkal.

Szerdán délelőtt Abaújszántóról Miskolcra ruccant át a Nyíregyháza Spartacus focicsapata. Brekk János együttese a diósgyőriek két új, remek füves edzőpályájának egyikén meccseltek az NB III-as csapatra épülő DVTK-tartalékkal.Az első félidőben a nyíregyháziak meglehetősen tompán, enerváltan, amolyan edzőtáborozósan játszottak. A második játékrészben a fiatalok is lehetőséget kaptak, akik felpörgették a játékot. A vendégek egy nullás vezetésénél Germán büntetőt hibázott, ráadásul több lehetőséget is elpuskáztak a nyíregyáziak és a házigazda így szépíteni tudott.

Délután már ismét edzés volt Abaújszántón, ahonnan szombaton tér haza a csapat úgy, hogy Tiszaújvárosban játszik a DVSC-DEAC ellen.

DVTK-tartalék - Nyíregyháza Spartacus 1-2 (0-0)

Spartacus: Balogh (Hrabina) - Sipos (Szűcs), Farkas A. (Benkő), Ambrusz, Dajka - Davidov (Kristófi, Minczér (Szilágyi), Petneházi (Reznek), Pákolicz (Kovács) - Montvai (Módis), Germán. Gól: Germán, Kovács.

Ezek is érdekelhetik