boon-sportoldal

2007.12.07. 15:40

Önmaguknak is bizonyítani

<p>Hazai környezetben lép pályára az Albrecht-Miskolci VSC-MISI csapata.&#160;<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-roplmisivasas.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

A női röplabda NB I-es ligabajnokság Kiemelt csoportjának 9. fordulójából előrehozott mérkőzésen vasárnap 16 órától a miskolci városi sportcsarnokban a Vasast fogadják.

Szerdán a borsodiak kupamérkőzésen szerepeltek, és az MK nyolcaddöntőjének első felvonásán 3:0-ás vereséget szenvedtek a BSE otthonában.

Fontos az összhang

–Természetesen megbeszéltük a történteket, ilyen mérkőzés minden csapat életében van – mondta Kerekes Attila, az MVSC edzője. – Ettől többet kell nyújtanunk, de a fővárosiak ellen mutatott játéknál többet is tudunk, és ez a mostani találkozó arra is jó lesz, hogy a játékosok önmaguknak is bizonyítsanak. A Vasassal idegenben a 3:0-ás vereség ellenére egy szoros meccset vívtunk, tehát tudjuk, mire kell figyelnünk ellenük és mivel lehetünk eredményesek. Ami viszont biztos, össze kell szednünk magunkat, több játékelemben is javulnunk kell szerdához képest, mert ellenfelünk jó csapat, amely ellen csak stabil játékkal lehet esélyünk, és nagyobb összhangra van szükség a pályán.

Az állás
1. BSE 6 5 1 16:5 11
2. Vasas 5 4 1 13:4 9
3. Miskolc 5 3 2 10:6 8
4. Kaposvár 6 2 4 6:12 8
5. Tatabánya 5 - 5 0:15 5
A Nyíregyháza és a Gödöllő nemzetközi szereplésük miatt később kapcsolódik be a küzdelmekbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!