boon-sportoldal

2008.05.11. 19:45

Sok gólt kaptak a borsodiak

<p>A labdarúgó NB III Mátra csoportjának hétvégi fordulójában egyik megyei alakulatunk sem tündökölt, az Ózd három, a Putnok négy, míg a Felsőzsolca öt gólt kapott.</p>

Tura – Putnok VSE 4-0 (1-0)
Tura, 200 néző, v.: Mozsár.
Tura: Nagy G. – Senyviczky, Nagy Cs., Suhaj, Less T., Kuti (Garai), Horváth, Szűcs (Komonyi), Deákvári, Téglás, Less K. (Balog). Edző: Berla Attila.
Putnok: Varsányi – Szabó, Márkus, Nagy Cs., Boczki (Lázár), Buku, Sipos, Gál, Füleki, Sápi, Darai (Mészáros). Edző: Koszta Péter.
G.: Less K. (2), Kuti, Horváth.
Jók: Kuti, Szűcs, Less K., ill. Gál, Füleki.
Berla Attila: – Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A második félidőben a második gól után felszabadult, magabiztossá vált a csapat, és ez meghozta a sikert. Szeretném megköszönni a Putnoknak a Mátra csoport válogatottjában való hozzáállást.
Koszta Péter: – Gratulálok a Turának, megérdemelten nyertek. Hetven percig jól játszottunk, a második gól után lekontrázott minket a Tura, 0-0-nál és 1-0-nál nem kaptunk meg egy kiállítást, egy gólunkat visszavonták, és egy tizenegyest nem ítéltek meg. Úgy látom, a borsodi csapatokkal sok mindent meg lehet csinálni...

Felsőzsolca – Jászapáti 1-5 (0-1)
Felsőzsolca, 150 néző, v.: Kristóf.
Felsőzsolca: Hankó – Kalász, Simon, Palánkai, Tóth Cs., Gacsal, Lippai, Rácz, Sztraka (Zólyomi), Hriczó, Kalas (Sramkó). Edző: Bodnár József.
Jászapáti: Tajti – Szerencsi, Harnócz, Nyeste, Molnár (Kiss J.), Varnyú, Lajkovics, Simkó, Menyhárt, Dani P. (Nagy D.), Kotula (Bódis). Edző: Lengyel Lajos.
G.: Tóth T., ill. Dani (2), Kotula (2), Lajkovics.
Jók: senki, ill. Kotula, Tajti, Dani, Harnócz.
Bodnár József: – A 75. percig esélyünk volt a pontszerzésre, de egy súlyos hiba után kapott gól mindent eldöntött, és összeroppantunk. Ez egy halálos tavasz, annak is örülni kell, ha ki tudunk állni.
Lengyel Lajos: – Kicsit ugyan akadozott a csapatjátékunk, de támadásban hoztuk a kötelezőt.

Ózdi FC – Tiszafüred 1-3 (0-1)
Ózd, 300 néző. Vezette: Pál.
Ózdi FC: Csák – Lukács, Bakos, Tóth K., Juhász Cs., Konyha (Tankó), Balogh, Jeferson, Budai, Oltyán, Al-Mohamed. Edző: Albert Csaba. Tiszafüred: Gál – Balla, Ökrös, Dorcsák, Tóth T., Pelles, Szilágyi, Ondó (Berkes), Horváth S. (Potornai S.), Bozsó (Potornai G.). Edző: Csillag László. G.: Tóth K. (11-esből), ill. Horváth S., Tóth T., Szilágyi. Kiállítva: Balogh. Jók: senki, ill. Tóth T., Pelles, Szilágyi, Horváth S.
Albert Csaba: – Nagyon nagy kérdés, hogy a Tiszafüred miért akarta sokkal jobban a győzelmet? Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk.
Csillag László: – Egy nagyon fontos győzelmet arattunk, egy rendkívül fiatal csapattal. Gratulálok a játékosoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!