boon-sportoldal

2008.06.09. 20:56

Nem hétfői, kora esti volt az Európa-bajnokság csúcs meccse.

<p>Budapest – Nem volt egy nagyon nagy meccs – foglalta össze a Románia - Franciaország történéseit Temesvári Miklós, portálunk szakértője, a FIFA instruktora hétfőn este.</p>

– Az biztos, hogy nagy küzdelem volt, elsősorban a románok miatt szikrázó összecsapás volt, a tudásbeli különbséget kemény játékkal próbálták meg kiegyenlíteni, és nem kímélték magukat. Egy átalakulóban lévő francia válogatott játszott, amelyben ott vannak még az öregek, mint Thuram, Makelele, de Abidal és Ribéry is törzstagnak számít már, a fiatalabbakkal kiegészülve még nem mutattak érett játékot. De nem hiszem, hogy idegeskedniük kellene, hiszen így kezdtek a legutóbbi vb-n is. De valószínűbbnek tartom, hogy a románok inkább büszkék a döntetlenre, egyébként pedig ebben a halálcsoportban minden egyes megszerzett pontnak óriási jelentősége van. A franciák 4-4-2-je, a románok 4-1-4-1-es felállásával ezen a napon sajnos csak egy helyzetek nélküli, gólnélküli meccsre volt elegendő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!