boon-sportoldal

2012.01.07. 14:43

Hogyan lesznek feladóban?

Kazincbarcika - Szombaton 17 órától Kecskeméten lép pályára a Vegyész RC a férfi röplabda NB I-ben.

Kazincbarcika - Szombaton 17 órától Kecskeméten lép pályára a Vegyész RC a férfi röplabda NB I-ben.

Dudás Andrástól, a barcikaiak szakvezetőjétől először azt kérdeztük: az új esztendő elején milyen terveket fogalmazott meg?

– Nem változott a bajnokság kezdetekor meghatározott cél, az, hogy a végelszámoláskor legyünk benne az első négyben, ha lehet, szerezzünk érmet – mondta az edző. – Ez úgymond az alap, viszont az, hogy ebből mi valósul meg, sok mindentől függ, például az állomány aktuális összetételétől, az egészségtől, ezek a dolgok folyamatosan mozgásban vannak, és részben nem mi irányítunk.

 

Nem lehet kiindulni

 

Az egyik ilyen ,,elem" Szalai Szabolcs, aki pár hete visszatért Kazincbarcikára, ám az ütő ezúttal is abban maradt Dudás Andrással, hogy amennyiben megfelelő külföldi ajánlatot kap, akkor elmehet.

– Így van, de vele kapcsolatban most elsősorban annak örülök, hogy napról napra épülget a sérüléséből, szépen gyógyul a lába – nyilatkozta a tréner, aki ezután rátért a szombati találkozóra. – Feladó poszton elég rosszul állunk, merthogy az elsőszámú előkészítőnk, Lehóczky Laci lázas volt egész héten, míg helyettese, Kiss Gergely munkahelyi és iskolai elfoglaltság miatt nem tudott jönni. Lehet, a végén egy harmadik megoldást kell kitalálnunk... A Kecskemét játszott egy edzőmeccset a Dunaferrel, amely az én információim szerint nem volt túl színvonalas, ám ebből kiindulni nem lehet. Ismerjük őket, szűk a keretük, nekik is, elvileg megvan a taktika, de az úgyis annyit ér majd, amennyit meg tudunk valósítani belőle. ÉM-MI

 

A Magyar Kupáról

Kecskeméti napok következnek a Vegyész RC számára, ugyanis a Magyar Kupa negyeddöntőjében is az alföldieket kapták ellenfélként Szántaiék. Miután a két gárda ugyanabban az osztályban szerepel, így két összecsapás határoz arról, hogy végül melyikük kerül be a négyes döntőbe. Az első felvonást a Kalo-MÉH otthonában rendezik meg, január 10-én, kedden 18 órától, míg a visszavágóra egy héttel később, január 17-én kerül sor a vegyészvárosban (kezdés: szintén 18 óra). A negyeddöntő további párosításai: MAFC-Vásárhelyi DSK - FINO Kaposvár (egy mérkőzés), PTE-PEAC - Csepel (egy mérkőzés), MAFC-BME-MAPEI - Dunaferr SE (két mérkőzés).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!