boon-sportoldal

2012.03.23. 17:30

DKSK: Fontos meccs

<span style="color: black; font-family: Tahoma;"><span style="font-family: Times New Roman ;"><span style="font-family: Tahoma;">A női kosárlabda NB I/A csoport rájátszásában a 9-12. helyért zajló, két nyert meccsig tartó párharc első felvonásán, szombaton 18 órától az ELTE-BEAC Újbuda csapatának vendége lesz a DKSK-MISI.

A női kosárlabda NB I/A csoport rájátszásában a 9-12. helyért zajló, két nyert meccsig tartó párharc első felvonásán, szombaton 18 órától az ELTE-BEAC Újbuda csapatának vendége lesz a DKSK-MISI.

– Fontos mérkőzés lesz, egy jó ismerős ellen, hiszen a legutolsó tétmérkőzésünket is éppen a BEAC ellen játszottuk, két hete – mondta Milen Vukicevic, a DKSK-MISI edzője. – Az is egy fontos meccs volt, amelyet sikerült megnyerni, köszönhetően annak, hogy magas koncentrációval, magabiztosan, fegyelmezetten játszottunk. De ez most egy másik mérkőzés lesz, viszont ha ugyanezeket az erényeket be tudjuk mutatni, akkor igazolhatjuk azt, amit az alapszakaszbeli helyezésünk jelez, nevezetesen, hogy jobb csapat vagyunk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!