Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.11.16. 14:11

Balesetek Miskolcon a Gömöri felüljárónál

<p>Miskolc - Több koccanás is történt a Gömöri felüljárónál Miskolcon pénteken.&#160;<A href="/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/a-kozlekedes-szabalyai/cn/boon-news-em_01-20061218-073127"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A KRESZ </B></A>[.pdf - 926KB]<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/harmas-koccanas-a-gomorin.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" border="0" widht="13" height="10" /></a><a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/kettes-koccanas-a-gomorin.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

Hármas koccanás

....történt Miskolcon a Gömöri felüljárón. Forgalmi okok miat lassított egy Peugeot furgon, amikor hátulról egy VW transporter nekikoccant. Mindezek után jött egy Volvo ő nem koccant, hanem beleszaladt a transporter hátuljába. Személyi sérülés szerencsére nem történt. A Volvo-ban az anyagi kár tetemes.

Később ugyanott...

Újabb koccanás történt az előbbitől nem messze kicsivel később, ezen a helyszínen két autó szaladt össze. Egy Toyota mikrobuszba durrantott bele egy Suzuki Swift. A "Mi autónk" eleje alaposan felgyűrődött. Szerencsére itt sem történt személyi sérülés.

A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!