Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.30. 17:47

Motoros öröm Miskolcon, melybe üröm vegyült

<p>Miskolc - Minden jó lett volna, ha... Ha örömre adott volna okot Talmácsi Gábor vasárnapi szereplése. Ott volt a miskolci rendezvényen Talmácsi apuka és Gergő.</p>

Bevált az új helyszín. Bár nincs még pontos mérlege a rendezvénynek, az biztos: sikeres volt a most először a Szemere Bertalan Szakközépiskolában megrendezett Miskolci Motoros Kiállítás és Vásár (immár az ötödik), amelyet a Fido Motor Kft., a Motor Trader Kft. és az SZT-Színvonal Bt. szervezett.
Minden jó lett volna, ha... Ha örömre adott volna okot Talmácsi Gábor vasárnapi szereplése. Ott volt a miskolci rendezvényen Talmácsi apuka és Gergő (a Talmácsi Istvánnal készült beszélgetés a Vasárnapi Északban és a BOON-on olvasható), velük lehetett volna örülni, ám a kivetítő és a tévé kegyetlen volt. Pontosabban: a technika. A második kör végén a motor megadta magát.
Ami a kiállítást és a vásárt illeti: nemcsak látogatók voltak szép számmal (és persze kiállítók), hanem vásárlásokról is tudunk. Mármint: nemcsak „apró”, ezres és tízezres nagyságrendű tételekéről, hanem motorokéról.
Gazdag volt programokban a szombat és vasárnap, elég hármat idézni: a Talmácsi Motoros Iskola „odaköltözött” az avasi iskolába – ingyen motorozhattak a gyerekek –, sokan élvezték az élőzenét, nemkülönben Szelei Ferike és Mókus szerepléseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!