Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.01. 10:31

Frontálisan ütköztek Miskolcon

<p>Miskolc - Elsődleges információink szerint hat embert vittek kórházba abból a balesetből, ami szerdán éjszaka történt Miskolcon.&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Ütközés Miskolcon 2008.05.01."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_tk_z_s_Miskolcon_2008_05_01_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Ütközés Miskolcon 2008.05.01." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A Kis Ernő utcán egy Suzuki Alto kanyarodott be balra az egyik benzinkút irányába, amikor Diósgyőr felől érkező Volkswagen Golffal összeütközött.

Az ütközés helyétől mintegy 40 méterre álltak meg az autók, nem messze egymástól, úgy, hogy keresztbe-kasul forogtak.
A Suzukiban utazót a tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott jobb első ülésből.

A Volkswagenből kettő utast szállítottak kórházba a Suzuki vezetőjével és utasával együtt.
Az autók nagyon csúnyán összetörtek az anyagikár jelentős. Még egy autó volt részese a balesetnek, mégpedig a szétrepülő üvegszilánkok karistolták össze egy BMW oldalát. A baleseti helyszínelés idejére a 4 sávos utat teljes szélességében le kellett zárni. A baleset körülményeit a rendőrség melett igazságügyi szakértő is vizsgálja.

 

Kapcsolódó anyagok:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!