Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.06.29. 13:39

MSZP: „A segítő jobban is a balt látják”

Miskolc - Öt módosítót adott be a szocialista frakció, de mindegyiket leszavazták.

Miskolc - Öt módosítót adott be a szocialista frakció, de mindegyiket leszavazták.Segítő jobbot nyújtunk, de akkor is csak a balt látják – kezdte tegnapi sajtótájékoztatóját Földesi Norbert szocialista képviselő. Utalt ezzel arra, hogy a legutóbbi testületi ülésre, a második féléves munkatervet meghatározó napirendhez, öt módosító indítványt nyújtott be az MSZP-frakció, de ezek közül egyet sem fogadtak el.

Az egyik, hogy a szeptemberi testületi ülésen tárgyalják a sportiskola beszámolóját valamint a sportkoncepciót, a második a Miskolc Holding Zrt. számoljon be eddigi munkájáról, a harmadik a fészekrakós bűncselekmények kapcsán megalakított szakértői bizottság munkájának ismertetése. Ezen kívül – módosító indítványban – kérték az önkormányzat pályázati tevékenységének ismertetését, valamint a Bükk-Makk Leader Kft. belüli munka bemutatását.

Szerinte az, hogy a szocialista frakció jobbító szándékú ötleteit leszavazzák, azt jelzi, hogy a városvezetés felől nincsenek meg az együttműködéshez szükséges minimum feltétek sem.

ÉM-SzR

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!