Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.07.05. 12:27

Hajózási engedéllyel a Király utcán Miskolcon?

Miskolc - "A Király u. 4-14. sz. (Vörösmarty u. - Király u. összekötő utca) parkolója napok óta használhatatlan, mivel a csapadék nem tud elfolyni." - írja Olvasónk, amelyet a parkolót üzemeltető Régiópark Kft-nek is postázott elektronikus levelében.

Miskolc - "A Király u. 4-14. sz. (Vörösmarty u. - Király u. összekötő utca) parkolója napok óta használhatatlan, mivel a csapadék nem tud elfolyni." - írja Olvasónk, amelyet a parkolót üzemeltető Régiópark Kft-nek is postázott elektronikus levelében."Mivel elég súlyos összeget fizetek azért, hogy a saját lakásom előtt parkoljak, elvárom ezért az összegért, hogy ne gumicsizmába kelljen megközelítenem a gépkocsimat." - bosszankodik levelében a miskolci autós.

"Mellékelek egy fényképet is, amin jól látszik a probléma súlyossága. Sajnos a víz nem csak csapadékos időben van jelen, hanem a napos idő ellenére sem tud felszáradni, illetve elfolyni, több napon keresztül van pocsolya. Kérném a parkolási céget, intézkedjenek, hogy a jövőben ne hajózási engedély beszerzésével tudjam a gépjárművemet megközelíteni, illetve ha nem tudják ezt a hibát kijavítani, akkor az éves bérletem jóváírását kérném az esős napokra."


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt hétfőn Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Nézze meg a múlt hét legjobb videóit a BOON-on!


Számos településen zajlottak az események a napokban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Kíváncsi hogyan ünnepelték Borsodnádasd várossá nyilvánításának tizedik évfordulóját, mutyiztak-e a pályázatokkal a kazincbarcikai szocialisták, hogyan fogták el a tiszatarjáni tolvajokat három óra alatt? Megyénk hírei első kézből a Borsod Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!