Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.08.09. 12:45

Utcazenészek lepik el Mályit csütörtöktől

Mályi - Utcazenész fesztivált szerveznek a Mályi tónál csütörtöktől, amire veterán autósok, motorosok, biciklisek is kilátogatnak.

Mályi - Utcazenész fesztivált szerveznek a Mályi tónál csütörtöktől, amire veterán autósok, motorosok, biciklisek is kilátogatnak.

Az ingyenes eseményen esténként utcazenész zenekarok szórakoztatják a kikapcsolódni vágyókat.

A Dunántúlon, számos helyszínen rendeznek utcazenész fesztivált, ahol a zenekarok az utcán kalapozva koncerteznek a rendezvény vendégeinek. Ezt a hagyományt szeretnék Mályiban is meghonosítani a helyi rendezvényszervezők, akik csütörtöktől különböző stílusú zenekarokkal várják majd ingyenesen a vendégeket.

Utcazenész fesztivál: Színes programok

Az elektronikus zenei műfaj képviselőitől a populáris rock zenén át a metálig szinte mindenféle műfaj megtalálható lesz a három napos eseményen.

A program szervezői természetesen a napközbeni műsorokra is gondoltak, hiszen a helyiek és a sátorozók már délelőtt érdekes versenyeken vehetnek részt. A veterán autókkal és motorokkal érkezők kiállítását lehet majd megtekinteni, különböző autós bemutatókon részt venni, valamint vizes bemutatókat is megtekinthet majd a közönség. A vízi bicikli, és a sör-virsli verseny az extrémebb megmérettetések közé tartozik, de a strandröplabda szerelmeseinek sem kell szomorkodniuk, hiszen kétnapos bajnokságot szerveznek számukra, amire a helyszínen lehet párokban jelentkezni.

ÉM/SZR



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!