Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.10.15. 15:39

Kerékpárt, krossz motort, vas stéget loptak

Tiszalúc - Eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki Tiszalúcon egy körbekerített családi házhoz tartozó lakattal zárt melléképületből eltulajdonított egy női kerékpárt, illetve egy gyermek krossz motort, mintegy 70.000 Ft kárt okozva.

Tiszalúc - Eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki Tiszalúcon egy körbekerített családi házhoz tartozó lakattal zárt melléképületből eltulajdonított egy női kerékpárt, illetve egy gyermek krossz motort, mintegy 70.000 Ft kárt okozva. A Tokaj Rendőrőrsre érkezett egy bejelentés, miszerint az egyik kempingben tetten értek és visszatartottak két ismeretlen személyt, akiknél a kempingből eltulajdonított stég vas alkatrészei vannak. A kiérkező járőrök a két rakamazi férfit elfogták és előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -


Kazincbarcika, Varbó – A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és a Varbói Református Egyházközség 2011. október 07-én “A Rendőrség és az Egyházak összefogásának alternatívái, eddigi tapasztalatok és a jövőben rejlő lehetőségekről a bűnmegelőzés területén” címmel konzultációt tartott Varbón.    


Sajókaza – Az első sikeres elfogások után csoportosan tettek feljelentéseket a sértettek.  


Bódvalenke – A mezőgazdasági munkák közül csupán a betakarításhoz értettek azok személyek, akik csöves kukoricát törtek Bódvalenke határában. A bódvaszilasi rendőrök azonban nem kukoricáztak, rövid időn belül elfogták az önkéntes aratókat.  


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!