Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.10.13. 15:12

Segítették a szikszói tehetségeket

Szikszó - „Parázs a hamu alatt” címmel bonyolítottak tehetséggondozó programot több mint egy éven keresztül a szikszói Szepsi Csombor Márton Gimnázium, Szakképző, Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusai.

Szikszó - „Parázs a hamu alatt” címmel bonyolítottak tehetséggondozó programot több mint egy éven keresztül a szikszói Szepsi Csombor Márton Gimnázium, Szakképző, Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusai. Az uniós támogatás segítségével létrejött projekt sajtó-konferenciáját csütörtökön tartották. A program a tanárok továbbképzésével kezdődött, majd a siker érdekében egyéni fejlesztési terveket készítettek a programban résztvevő diákokról. A szikszói iskola szorosan együttműködött a kistérség és a megye más oktatási intézményeivel, a megyén kívül pedig az egri Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola Gyakorló Iskolájával, valamint a balassagyarmati középiskolával.

A program keretében a diákok mentorálása állt a középpontban. A 246 tehetséges tanulót 22 pedagógus segítette a továbbfejlődés érdekében a sport, a reál és a humán tantárgyak terén.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!