Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.11.18. 15:46

Bombának nézte a nyomkövetőt

Miskolc - Érdekes ügyben nyomoz a Miskolci Rendőrkapitányság egyik rendőrőrse.

Miskolc - Érdekes ügyben nyomoz a Miskolci Rendőrkapitányság egyik rendőrőrse. Az eljárás hivatalosan zaklatás miatt indult, miután egy Miskolc környéki településen élő nő – egy egyenruhás testület nyugállományú tagja – különös szerkezetet talált a kocsija vonóhorgán, amiről azt feltételezte, hogy robbanószerkezet. A berendezés miatt még a tűzszerészek is kiszálltak, és órákon át lezárva tartották a hölgy lakóhelyének környékét. Miután megbizonyosodtak róla, hogy a bombának nézett szerkentyű tulajdonképpen egy globális helyzetmeghatározó készülék, ami regisztrálta a kocsi mozgását, átadták az ügyet a rendőröknek.

Információink szerint a férj nem akarta nagydobra verni a nyomkövető ügyét, de a felesége ragaszkodott a tűzszerészek riasztásához. A rendőrök a nyomozásba genetikai szakérőt is bevontak, akinek sikerült értékelhető genetikai mintát archiválnia a „bombáról”.

A hölgy nem először tett feljelentést zaklatás miatt, korábban azt nehezményezte, hogy férje – szintén egyenruhás testület tagja – házasságon kívüli kapcsolatából született gyerekét az édesanyja mindig arra vitte kocsival, amerre ő közlekedett, és így gyakran találkoztak.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!