Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.12.22. 16:35

A hálózat kincseit keresték

Edelény - Az edelényi művelődési központban tartotta csütörtökön tehetségkutató versenyét a Bhim Rao Egyesület, melyen a térségben általuk működtetett öt térségi tanoda diákjai vettek részt.

Edelény - Az edelényi művelődési központban tartotta csütörtökön tehetségkutató versenyét a Bhim Rao Egyesület, melyen a térségben általuk működtetett öt térségi tanoda diákjai vettek részt. A leghátrányosabb helyzetben lévő kistérségek részére kiírt TÁMOP-pályázat által támogatott tanodahálózati projekt során a minőségi oktatást és az életen át tartó tanulást igyekszenek támogatni a kultúra segítségével, hogy esélyegyenlőséget teremtsenek a programban részt vevők számra. Ennek keretében rendezték meg a Kincses Sziget karácsonyi ünnepséggel egybekötött tehetségkutató versenyt is, amelyen majd száz fellépő tanodás 28 produkcióját nézhették meg a rendezvény iránt érdeklődők. A műsor végére az is kiderült, kik a hálózat kincsei.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!