Bulvár, celeb

2008.09.25. 12:02

Angelina Jolie és Brad Pitt berlini lakosok

<p>Berlin - Három luxusvillából álló épületkomplexum lakója a német főváros zöldövezetében kedd óta Angelina Jolie és Brad Pitt - írja a csütörtöki Berliner Morgenpost.</p>

Az amerikai álompár több hónapot tölt majd Németországban.

Angelina Jolie és Brad Pitt hat gyermekük társaságában egy vízparti berlini luxusvilla komplexumba fészkelte be magát. Amint a csütörtöki Berliner Morgenpost írja, az amerikai álompárnak 2.800 négyzetméteres lakóterületet bérelnek, amíg Pitt a közeli babelsbergi filmstudióban forgat.

A tengerentúli mozicsillag a főszereplője Quentin Tarantino új háborús eposzának. Az "Inglorious Bastards" forgatása októberben startol, de az első próbafelvételek már elkészültek.

Angelina Jolie és Brad Pitt noha a lesifotósok kedvencei, a paparazziknak nincs könnyű dolguk, ha a lencsevégre akarják kapni a színészházaspárt. A saját csónakkikötővel és helikopter leszállóhellyel rendelkező óriás telket ugyanis éjjel-nappal kutyás őrök védik és a kamerák valamint mozgásérzékelő berendezések is megnehezítik a hívatlan vendégek dolgát.

"Brangelina" három saját és három örökbefogadott gyermekének élelmezéséről egy berlini luxusáruház gondoskodik és egy magán szemétszállító cég feladata, hogy az amerikai házaspár Wannsee-parti otthonából kikerülő hulladékban senki se turkálhasson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!