Bulvár, celeb

2010.07.28. 08:50

Íme a legújabb premierfilmek!

<p>Adam Sandler újabb fergeteges vígjátékkal rukkolt elő. A lurkókat és a gyermeklelkű felnőtteket egy varázslatos tündérmese várja a mozikban. M. Night Shyamalan a Falu és a Jelek után egy fantasy rendezését vállalta. Irány a legközelebbi mozi!</p>

Nagyfiúk

(Grown Ups)

 

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 102 perc, 2010.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Dolby Digital

rendező: Dennis Dugan
forgatókönyvíró
: Adam Sandler, Fred Wolf
zeneszerző
: Rupert Gregson-Williams

operatőr
: Theo van de Sande
producer
: Jack Giarraputo, Adam Sandler
vágó
: Tom Costain
szereplő(k):
Adam Sandler (Lenny Feder), Kevin James (Eric Lamonsoff), David Spade (Marcus Higgins), Chris Rock (Kurt McKenzie), Rob Schneider (Rob Hilliard), Salma Hayek (Roxanne Chase-Feder), Maria Bello (Sally Lamonsoff), Steve Buscemi
szinkronhang
: Csőre Gábor (Lenny Feder magyar hangja), Holl Nándor (Eric Lamonsoff magyar hangja), Rajkai Zoltán (Marcus Higgins magyar hangja), Kálloy Molnár Péter (Kurt McKenzie magyar hangja)

Bemutató dátuma: 2010. július 29. (Forgalmazó: Intercom)

Az öt egykori jó barát (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, és Rob Schneider) 30 év után kedvenc kosárlabda-edzőjük temetésén találkozik újra, s ha már így együtt vannak, együtt is maradnak egy hétvégére. Méghozzá edzőjük tóparti házában, ahova feleségeik (Salma Hayek, Maria Bello, Maya Rudolph) és gyerekeik is elkísérik őket. 

A csapat most is a régi formáját hozza: a bulizás, egymás ugratása együtt a legjobb, hiszen a kor amúgy sem számít, ha egy kis őrültködésről van szó. Meg is próbálják bebizonyítani gyerekeiknek, hogy szórakozni a nagy öregek módjára is lehet.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!


Csingiling és a nagy tündérmentés

(Tinker Bell and the Great Fairy Rescue)

 
Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 80 perc, 2010.
Korhatárra tekintet nélkül megtekinthető

rendező: Bradley Raymond
forgatókönyvíró
: Bradley Raymond, Rob Muir, Bob Hilgenberg
vágó
: Lisa Linder, Kevin Locarro
szereplő(k):
Mae Whitman (Csingiling eredeti hangja), Lauren Mote (Lizzy eredeti hangja), Michael Sheen (Dr. Griffiths eredeti hangja), Lucy Liu (Ezüstcsepp eredeti hangja), Faith Prince (Mrs. Perkins), Kristin Chenoweth (Rosetta eredeti hangja), Jesse McCartney (Terence eredeti hangja), Pamela Adlon (Vidia eredeti hangja), Raven-Symoné (Iridessa eredeti hangja), Jeff Bennett (Clank eredeti hangja)
szinkronhang:
Kardos Eszter (Csingiling magyar hangja), Károlyi Lili (Lizzy magyar hangja), Király Attila (Dr. Griffiths magyar hangja), Végh Judit (Ezüstcsepp magyar hangja)

Bemutató dátuma: 2010. július 29. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Te mit tennél, ha egy nap fognál egy tündért? Légy tanúja a varázslatos pillanatnak, amikor Csingiling először találkozik egy emberi lénnyel!

Csingiling egy Lizzy nevű kislánnyal köt barátságot, aki mindig is hitt a tündérpor erejében és a mesebeli világban, és világ életében arra vágyott, találkozzon egy tündérrel. A kislány és Csingiling szoros barátságot kötnek, a többi tündér azonban úgy hiszi, Csingilinget rabságban tartják az emberek, így nagyszabású tündérmentő hadművelet veszi kezdetét. Miközben Csingiling egészen más küldetést tűzött ki maga elé: biztonsága kockáztatása árán is, de segít újsütetű ember barátjának, hogy mielőbb kibékülhessen elidegenedett édesapjával. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a mentőakció kudarcba fullad, s így a tündérek egész fajának jövője is veszélybe kerül.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!


Az utolsó léghajlító

(The Last Airbender)

 

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy, 103 perc, 2010.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

rendező: M. Night Shyamalan
forgatókönyvíró
: M. Night Shyamalan
zeneszerző
: James Newton Howard
operatőr
: Andrew Lesnie
producer
: Scott Aversano, Frank Marshall, Sam Mercer, M. Night Shyamalan
szereplő(k):
Noah Ringer (Aang), Nicola Peltz (Katara), Jackson Rathbone (Sokka), Dev Patel (Zuko), Cliff Curtis (Firelord Ozai), Jessica Andres (Suki), Seychelle Gabriel (Yue), Shaun Toub (Iroh)
szinkronhang:
Glósz András (Aang magyar hangja), Hermann Lilla (Katara magyar hangja), Előd Álmos (Sokka magyar hangja), Előd Botond (Zuko magyar hangja)

Bemutató dátuma: 2010. július 29. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Levegő, Víz, Föld, Tűz.

Négy nemzetséget köt össze a végzet, amikor a Tűznemzetség brutális háborút indít a másik három ellen. Már egy évszázad telt el, és semmi remény arra, hogy letérjenek a pusztítás útjáról. A harcok próbára teszik Aang bátorságát is, aki rájön, hogy ő az egyetlen Avatar, aki képes mind a négy elemet irányítani. Így hát összeáll Katarával, a Vízhajlítóval, és Katara bátyjával, Sokkával, hogy visszaállítsák háborútól dúlt világuk egyensúlyát.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



</script>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!