Bulvár, celeb

2010.07.14. 10:14

Íme a legújabb premierfilmek!

<p>Olyan filmsztárok csalogatnak a mozikba a héten, mint Tom Cruise, Cameron Diaz, Ewan McGregor vagy Pierce Brosnan. Irány a legközelebbi mozi!</p>

Kéjjel-nappal

(Knight and Day)

 

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 110 perc, 2010.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

rendező: James Mangold
forgatókönyvíró
: Patrick O Neill
zeneszerző
: John Powell

operatőr
: Phedon Papamichael
producer
: Todd Garner, Cathy Konrad, Steve Pink, Joe Roth
vágó
: Quincy Z. Gunderson, Michael McCusker
szereplő(k):
Tom Cruise (Milner), Cameron Diaz (June Evans), Peter Sarsgaard (Fitzgerald), Maggie Grace (April), Marc Blucas (Rodney), Jordi Mollá (Antonio)

Bemutató dátuma: 2010. július 15. (Forgalmazó: Intercom)

Amikor egy kisvárosi nő (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes férfival (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja talán ő az, ő álmai pasija. Azonban hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nem stimmel, és rájön, hogy a férfi nem más, mit egy profi ügynök. Nincs sok választása, vele kell tartania, és egyszer csak egy árulásokkal, átverésekkel teli helyzetben találja magát.

Halálos kalandokon verekszik keresztül magukat, meghökkentő helyzeteket cseleznek ki közös erővel. A túlélésük egyetlen záloga, ha bíznak egymásban. De vajon az ügynök az akinek mutatja magát?

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!


Szellemíró

(The Ghost Writer)

 

Színes, feliratos, francia-német-angol filmdráma, 128 perc, 2010.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Dolby Digital

rendező: Roman Polanski
író
: Robert Harris
forgatókönyvíró
: Robert Harris, Roman Polanski

zeneszerző
: Alexandre Desplat
operatőr
: Pawel Edelman
jelmeztervező
: Dinah Collin
producer
: Robert Benmussa, Alain Sarde
látványtervező
: Albrecht Konrad
vágó
: Hervé de Luze
szereplő(k):
Ewan McGregor ("szellemíró"), Pierce Brosnan (Adam Lang), Jon Bernthal (Rick Ricardelli), Kim Cattrall (Amelia Bly), James Belushi (John Maddox), Olivia Williams (Ruth Lang), Timothy Hutton (Sidney Kroll), Tom Wilkinson (Paul Emmett)

Bemutató dátuma: 2010. július 15. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

A cselekmény középpontjában a "szellemíró" (aki híres emberek helyett, az ő nevük alatt írja meg bestsellernek szánt önéletrajzi műveiket) tehetséges angol író áll, akit meggyőz az ügynöke, hogy van számára egy soha vissza nem térő munkalehetőség, amely csak egyszer adódik az életben. Segítenie kell a brit ex-miniszterelnöknek, Adam Lang-nek (Pierce Brosnan) befejezni az emlékiratait, miután az előzőleg felkért író rejtélyes körülmények között elhalálozott.

Miután a szellemíró (Ewan McGregor) megérkezik az Egyesült Államokban található távoli villába, hogy megkezdje a munkát az ex-miniszterelnökkel, Lang-et háborús bűncselekményekkel vádolják meg, amelyet állítólag még korábbi kormányminisztersége idején követett el.

A tüntetők és a riporterek áradata közepette a szellemíró a befejezetlen kézirat mélyére ás, és arra a következtetésre jut, hogy elődjének azért kellett meghalnia, mert titkos kapcsolatot fedezett fel Lang és a CIA között. És minél több információt tár fel, egyre inkább testet ölt az a meggyőződése, hogy immár az ő élete is veszélyben van.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!


Még több film:


// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!