Bulvár, celeb

2010.07.07. 10:17

Íme a legújabb premierfilmek!

<p>Jim Carrey és Ewan McGregor szerelmes párt alkotnak legújabb filmjükben. Itt a Shrek utolsó része. Akik pedig több izgalomra vágynak, azoknak ajánlunk egy thrillert. Irány a mozi!</p>

I Love You Phillip Morris

 

Színes, feliratos, francia-amerikai vígjáték, 102 perc, 2009.
16 éven aluliak számára nem ajánlott

rendező: John Requa, Glenn Ficarra
forgatókönyvíró
: John Requa, Glenn Ficarra
zeneszerző
: Nick Urata
operatőr
: Xavier Pérez Grobet
producer
: Andrew Lazar, Far Shariat
vágó
: Thomas J. Nordberg
szereplő(k):
Jim Carrey (Steven Russell), Ewan McGregor (Phillip Morris), Leslie Mann (Debbie), Rodrigo Santoro (Jimmy Kemple), Ted Alderman, Nicholas Alexander, Michael Beasley, Tony Bentley

Bemutató dátuma: 2010. július 8. (Forgalmazó: Cirko Film)

Steve Russell (Jim Carrey) hosszú éveken keresztül a törvénytisztelő polgár, tökéletes férj és apa szerepét játsza, ám egy nap beleun és kitör belőle. A felelőtlenül költekező szélhámos szinte minden idejében nyaral, vásárolgat és fiúzik, ami igen drága életnek bizonyul. Ez egészen odáig vezet, hogy végül börtönbe kerül. Itt beleszeret a cellatársába, Phillip Morris-ba (Ewan McGregor) és Russell úgy dönt, hogy egész életét a közben szabadlábra helyezett Phillip-nek szenteli. Még az sem riasztja vissza, hogy folyamatos szökési kísérletei miatt életfogytiglanit is kaphat.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!


Shrek a vége, fuss el véle

(Shrek Forever After)

 

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 93 perc, 2010.
Korhatárra tekintet nélkül megtekinthető

rendező: Mike Mitchell
forgatókönyvíró
: Josh Klausner, Darren Lemke
zeneszerző
: Harry Gregson-Williams
producer
: Teresa Cheng, Gina Shay
szereplő(k):
Mike Myers (Shrek eredeti hangja), Cameron Diaz (Fiona eredeti hangja), Eddie Murphy (Szamár eredeti hangja), Antonio Banderas (Csizmás Pandúr eredeti hangja), Julie Andrews (Lillian királynő eredeti hangja), Justin Timberlake (Artie/Arthur király eredeti hangja), Maya Rudolph (Rapunzel eredeti hangja), Amy Sedaris (Hamupipőke eredeti hangja)
szinkronhang
: Gesztesi Károly (Shrek), Kerekes József (Szamár), Für Anikó (Fiona hercegnő), Crespo Rodrigo (Csizmás Kandúr)

Bemutató dátuma: 2010. július 8. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Miután megvívott a gonosz sárkánnyal, megmentette a szép királylányt és a hozzá tartozó birodalmat, mitévő legyen egy ogre? Nos, ha Shrekről van szó, ő egy csapásra otthonülő családapa lett. Ahelyett, hogy a falusiakat rémisztgetné, mint régen, a kelletlen Shrek manapság még autogramot is ad a vasvilládra. Mi lett a bömbölő ogréval? Shrek a régi szép idők után sóvárog, amikor még "igazi ogre" lehetett, és ezért sikerül őt rászednie Rumpelstiltskinnek, a behízelgő modorú fondorkodónak, aki aláírat vele egy megállapodást. Így aztán Shrek egyik napról a másikra egy eltorzított Túl az Óperencián közepén találja magát, ahol az ogrékat üldözik, ahol Rumpelstiltskin a király, és Shrek és Fiona soha nem is találkoztak. Most Shreken a sor, hogy kiköszörülje a csorbát, megmentse a barátait, helyreállítsa a kizökkent világot és visszaszerezze egyetlen, igaz szerelmét.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



A tetovált lány

(Män som hatar kvinnor/The Girl with the Dragon Tattoo)

 

Színes, feliratos, svéd-dán-német thriller, 152 perc, 2009.
18 éven aluliak számára nem ajánlott

rendező: Niels Arden Oplev
író
: Stieg Larsson
forgatókönyvíró
: Nikolaj Arcel, Rasmus Heisterberg
zeneszerző
: Jacob Groth
operatőr
: Jens Fischer, Eric Kress
producer
: Soren Starmose
vágó
: Anne Osterud
szereplő(k):
Michael Nyqvist (Mikael Blomkvist), Noomi Rapace (Lisbeth Salander), Sven-Bertil Taube (Henrik Vanger), Lena Endre (Erika Berger), Peter Haber (Martin Vanger), Peter Andersson (Nils Bjurman), Ingvar Hirdwall (Dirch Frode), Marika Lagercrantz (Cecilia Vanger)

Bemutató dátuma: 2010. július 8. (Forgalmazó: Budapest Film)

Negyven évvel ezelőtt Harriet Vanger eltűnt egy családi összejövetelről, melyet a gazdag Vanger-klán saját szigetén tartottak. Testét soha nem találták meg, de nagybátyja még mindig meg van győződve róla, hogy a lányt meggyilkolták, és a gyilkos a saját, egymáshoz erősen kötődő, de működésképtelen családjának tagja. Megbízza Mikael Blomkvistet, a bukott gazdasági újságírót, és a tetovált, problémás hacker lányt, Lisbeth Salandert, hogy nyomozzák ki, mi történt. Amikor a furcsa pár rábukkan a kapocsra Harriet eltűnése, és néhány negyven évvel ezelőtti, groteszk gyilkosság között, sötét és ijesztő családi történet kezd körvonalazódni. De a Vangerek titkolóznak, így a férfinak és a lánynak rá kell jönnie, meddig mehetnek el, hogy meg tudják védeni magukat.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



Még több film:


// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!