Bulvár, celeb

2010.08.29. 14:41

Madonna nem engedi fogadott kislányához az állítólagos biológiai apját

<p>Nem fogja megengedni Madonna, hogy a tavaly örökbe fogadott négyéves, malawi kislányát lássa az a férfi, aki a gyerek biológia apjának mondja magát. Ezt állította egy dél-afrikai újság vasárnapi száma, amely szerint a popsztár szóvivője, Barbara Charone kijelentette: a kislány, Mercy apja ismeretlen.</p>

Az állítólagos biológiai apa, a 26 éves James Kambewa a dél-afrikai Durban városában pincérként dolgozik, és azt nyilatkozta, hogy szeretné látni a gyerekét. "Mercy családjából, de még a faluból sem ismeri senki a kislány apját. Az anyát megerőszakolták, és elhagyták" - közölte Madonna szóvivője a dél-afrikai lap, a helyi Sunday Times szerint.

Mercy jogi csaták után került Madonnához tavaly, miután egy malawi-i bíróság elutasította az adoptálási kérvényt, majd ezt a döntés az afrikai ország Fellebbviteli Bírósága megsemmisítette. Az 52 éves Madonnának Mercy a második, Malawiban született fogadott gyereke, az elsőt David Bandának hívják.

Harcolni fog a kislányért

"Három hét volt arra, hogy a döntés előtt kifogással élhessen bárki, de ez nem történt meg. Az illetékes minisztérium Malawiban ráadásul úgy vélte: a gyerek érdeke az, ha nem kerül semmilyen kapcsolatba olyannal, aki a szülőjének vagy a gyámjának nevezi magát" - mondta Barbara Charone a dél-afrikai lap szerint.

Malawi Fellebbviteli Bírósága az ítéletben azt közölte: a biológiai apa ismeretlen, a gyerek 2006 januárjában született 14 éves anyjától, aki a szülés után meghalt. Kambewa, aki Mercy biológiai apjának mondja magát, tavaly azt közölte, hogy harcolni fog a kislányért és az adoptálás ellen. Azt állította: úgy tudta, hogy a gyerek is meghalt a szüléskor, nem erőszakolta meg az anyját, hanem rendes kapcsolata volt vele. Malawiban 14 év az alsó korhatára a törvényes szexuális kapcsolatnak.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!