Bulvár, celeb

2010.11.10. 14:15

Íme a legújabb premierfilmek!

<p>A közösségi háló, A lány, aki a tűzzel játszik, a Már megint Te, a Szerelmi bűnök és az Ünnepek után című filmek várják a mozifanatikusokat!</p>

A közösségi háló

(The Social Network)

 

Színes, feliratos, amerikai filmdráma, 121 perc, 2010., Dolby Digital

rendező: David Fincher
forgatókönyvíró: Aaron Sorkin
zeneszerző: Trent Reznor
operatőr: Jeff Cronenweth
producer: Dana Brunetti, Ceán Chaffin
vágó: Kirk Baxter, Angus Wall
szereplő(k): Jesse Eisenberg (Mark Zuckerberg), Justin Timberlake (Sean Parker), Andrew Garfield (Eduardo Saverin), Rooney Mara (Erica), Rashida Jones (Marylin Delpy), Caleb Landry Jones (diákszövetség tag), Brenda Song (Christy Lee), Joseph Mazzello (Dustin Moskovitz), Malese Jow (Alice), Max Minghella (Divya Narendra), Barry Livingston (Mr. Cox)

Bemutató dátuma: 2010. november 11. (Forgalmazó: Intercom)

2003 egyik őszi éjszakáján a kollégiumi szobájában egy egyetemista új komputerprogramot tervezett - a haverjai közösségi életét áttette a netre, hogy megkönnyítse a kapcsolattartásukat. És ez bomba ötletnek bizonyult. Mark Zuckenberg nem sokkal később már a világ legfiatalabb milliárdosa volt, de ezzel alaposan felkavarta a magán- és szakmai életét is.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!


A lány, aki a tűzzel játszik

(Flickan som lekte med elden/The Girl Who Played with Fire)

 

Színes, feliratos, svéd-dán-német krimi, 129 perc, 2009., Dolby Digital

rendező: Daniel Alfredson
forgatókönyvíró: Jonas Frykberg
zeneszerző: Jacob Groth
operatőr: Peter Mokrosinski
vágó: Mattias Morheden
szereplő(k): Noomi Rapace (Lisbeth Salander), Michael Nyqvist (Mikael Blomkvist), Lena Endre (Erika Berger), Georgi Staykov (Alexander Zalachenko), Sofia Ledarp (Malin Erikson)

Bemutató dátuma: 2010. november 11. (Forgalmazó: Budapest Film)

Tényfeltáró riport megjelentetésére készül a kérlelhetetlen szókimondásáról ismert folyóirat, a Millennium. Hogyan kerülnek Svédországba a prostitúcióra kényszerített fiatal külföldi lányok? Kik a futtatók? És mindenekelőtt: kik veszik igénybe - köztük befolyásos emberek - a rabszolgasorban tartott nők szolgáltatásait? Érthető, ha egyesek mindent megtennének, hogy a nevük kimaradjon a cikkből.

Lisbeth Salander is tudomást szerez a Millennium tervéről, mégpedig korábbi barátja és bajtársa, az újságíró Mikael Blomkvist számítógépéről. Így keveredik bele ez a furcsa, öntörvényű lány egy az egész országot izgalomban tartó gyilkossági ügybe. Hajtóvadászat indul ellene, de ha valakit, őt nem könnyű elkapni, pedig nem csak a rendőrség keresi.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!Már megint Te

(You Again)

 

Színes, feliratos, amerikai vígjáték, 2010., Dolby Digital

rendező: Andy Fickman
író: Moe Jelline
zeneszerző: Nathan Wang
operatőr: David Hennings
producer: Andy Fickman, John J. Strauss
vágó: David Rennie
szereplő(k): Kristen Bell (Marni), Odette Yustman (Joanna), Jamie Lee Curtis (Gail), Sigourney Weaver (Ramona néni), Betty White (Bunny nagyi), Victor Garber (Mark), Kristin Chenoweth (Monique Leroux), Christine Lakin (Taylor), Jimmy Wolk (Will)

Bemutató dátuma: 2010. november 11. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Nem számít, hány éves vagy, sosem tudod túltenni magad a gimin! A sikeres pr-es Marni (Kristen Bell) éppen útban van hazafelé bátyja esküvőjére (Jimmy Wolk), amikor kiderül számára, hogy testvére a középiskolai riválisát (Odette Yustman) készül feleségül venni, aki ráadásul hajlamos elfelejteni milyen gonoszságokat követett el Marni ellen a középsulis évek alatt. Aztán betoppan a menyasszony divatlapba illő nagynénje (Sigourney Weaver) és Marni cseppet sem trendi anyja (Jamie Lee Curtis), aki legnagyobb meglepetésére szintén kénytelen szembesülni a saját középiskolai ellenségével, a menyasszony trendi nagynénije személyében. Kezdődnek a bonyodalmak, elővillannak a macskakarmok és a régi sérelmek egy őrült vígjátékban bontakoznak ki, megmutatva mi történik akkor, ha újra találkozol valakivel, akit örökre el szeretnél felejteni.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!Szerelmi bűnök

(Crime d amour/Love Crime)

 

Színes, feliratos, francia krimi, 104 perc, 2010

rendező: Alain Corneau
forgatókönyvíró: Alain Corneau, Nathalie Carter
operatőr: Yves Angelo
producer: Said Ben Said
vágó: Thierry Derocles
szereplő(k): Ludivine Sagnier (Isabelle Guérin), Kristin Scott Thomas (Christine), Patrick Mille (Philippe), Guillaume Marquet (Daniel), Gérald Laroche (Gérard), Julien Rochefort, Olivier Rabourdin

Bemutató dátuma: 2010. november 11. (Forgalmazó: Mokép)

Isabelle Christine beosztottjaként dolgozik egy nemzetközi multi francia kirendeltségén. Bár a felszínen barátoknak és tökéletesen összeillő munkatársaknak tűnnek, a két nő igen különböző. Christine manipulálja Isabelle-t és ellopja annak briliáns ötleteit, hogy a saját érdemeit kovácsolja vele. Maximálisan visszaél a pozíciója nyújtott lehetőségekkel, egyre kegyetlenebbül viselkedik.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!Ünnepek után

(Marti, dupa craciun/Tuesday After Christmas)

 

Színes, feliratos, román filmdráma, 99 perc, 2010

rendező: Radu Muntean
forgatókönyvíró: Radu Muntean, Alexandru Baciu, Răzvan Rădulescu
operatőr: Tudor Lucaciu
vágó: Alexandru Radu
szereplő(k): Mimi Brănescu (Paul Hanganu), Mirela Oprişor (Adriana Hanganu), Maria Popistaşu (Raluca), Dragoş Bucur (Cristi), Victor Rebengiuc (Nucu)

Bemutató dátuma: 2010. november 11. (Forgalmazó: Cirko Film)

Paul és Adriana tíz éve házasok és vagy egy 8 éves kislányuk, Mara. Karácsony előtt járunk, amikor már 6 hónapja van viszonya Paul-nak a kislánya fogorvosával, Raluca-val. Paul nehezen tudja megoldani, hogy a családjára és a szerelmére is elég időt áldozzon. Karácsony előtt elviszi Raluca-hoz a kislányát egy fogorvosi beavatkozás miatt, ahol egy véletlen folytán a felesége is feltűnik. A találkozás mindenkettőjüket megviseli, Paul érzi, hogy döntést kell hoznia.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik