Bulvár, celeb

2011.01.19. 14:40

Videó: A következő három nap

<p>Russell Crowe egy thrillerben mutatja meg, mi mindenre képes egy férfi ártatlanul vádolt feleségéért.</p>

John Brennan (Russell Crowe) és felesége, Lara (Elizabeth Banks) tökéletes házasságban élnek. A férfi egyetemi tanár, a nő sikeres üzletasszony, van egy aranyos kisfiuk, az idill tökéletes. Addigi életük egy szempillantás alatt szétesik, amikor az asszonyt a rendőrség letartóztatja egy gyilkosság gyanúsítottjaként.

John elszántan küzd, megpróbálja egyben tartani lehetetlen helyzetbe került családját, neveli gyermeküket, miközben a munkahelyén is próbál helytállni. John minden törvényes eszközt bevet, hogy bebizonyítsa felesége ártatlanságát. Azonban hiába minden, a bizonyítékok alapján a végső fellebbezést elutasítja a bíróság, húsz évre ítélik a nőt. Az ítélethirdetés után Lara öngyilkosságot kísérel meg a börtönben.

John úgy dönt, hogy mindegy milyen áron, de kiszabadítja feleségét, miután az igazságszolgáltatás csődöt mondott. Aprólékos munkával elkezdi kidolgozni egy bonyolult és veszélyes szöktetés tervét. A szökés kivételezése szinte lehetetlennek tűnik, ez egy olyan kockázatos vállalkozás, ahol egy rossz mozdulat mindannyiuk életébe kerülhet, azonban John döntése megváltoztathatatlan...

Itt nézheti meg a filmelőzetest:



A filmről
Színes, feliratos, amerikai thriller, 121 perc, 2010., BA

rendező: Paul Haggis
forgatókönyvíró: Paul Haggis, Fred Cavayé
zeneszerző: Danny Elfman, Alberto Iglesias
operatőr: Stéphane Fontaine
producer: Olivier Delbosc, Paul Haggis, Marc Missonnier, Michael Nozik
vágó: Jo Francis

Szereplők:: 
Russell Crowe (John Brennan)
Elizabeth Banks (Laura)
Liam Neeson (Damon)
Ty Simpkins (Luke)
Olivia Wilde (Nicole)
Jonathan Tucker (David)
Brian Dennehy (George Brennan)
Michael Buie


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!