Bulvár, celeb

2012.09.22. 15:09

Hivatalosan is levetkőzött a megszégyenített miniszter

Elvesztette állását, de új elfoglaltságot talált magának Karina Bolanos, Costa Rica korábbi kultur- és ifjúsági minisztere. A politikusnőt egy szexvideóval szégyenítették meg, majd emiatt ki is rúgták. Most azonban meztelenül mutogatja magát egy magazinban.

Elvesztette állását, de új elfoglaltságot talált magának Karina Bolanos, Costa Rica korábbi kultur- és ifjúsági minisztere. A politikusnőt egy szexvideóval szégyenítették meg, majd emiatt ki is rúgták. Most azonban meztelenül mutogatja magát egy magazinban.Bolanos botránya még augusztusban robbant, amikor felkerült a világhálóra egy rövid videó, amelyben a miniszter fehérneműben fekszik az ágyán és a mellére mutogatva invitál egy kis szexre. Állítólag a férjének szánta az alig egy perces felvételt, amit rövid időn belül több millióan nézték meg. Hiába mondta Karina, hogy ellopták a videót és ezzel őt szégyenítették meg, a kialakult helyzet tarthatatlanná vált, ezért kirúgták a felelőtlen Bolanost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!