Debrecen hírei

2012.12.16. 15:27

Hétfőn rendezik meg DSC-SI Ünnepi Évzáró Gáláját

Sport. Idén is megrendezi a Debreceni Sportcentrum a hagyományos Évzáró Gáláját, melyre meghívja a sportiskolás gyerekeket, szüleiket és családtagjaikat valamint partneregyesületeinek tagjait.

Sport. Idén is megrendezi a Debreceni Sportcentrum a hagyományos Évzáró Gáláját, melyre meghívja a sportiskolás gyerekeket, szüleiket és családtagjaikat valamint partneregyesületeinek tagjait. A december 17-én, hétfőn 17.00 órakor kezdődő ünnepi esemény helyszíne - idén először – a Hódos Imre Rendezvénycsarnok lesz.

A Gálán adják át a szakosztályok legjobbjainak, a jó tanuló–jó sportolóknak és a legszorgalmasabb versenyzőknek járó elismeréseket. Megválasztják továbbá az év legjobb utánpótláskorú leány és fiú, valamint a legjobb felnőtt női és férfi sportolóját is. A DSC-SI vezetői idén is odaítélik az Életműdíjat egy kiváló trénerüknek és elismerik azokat a veterán versenyzőket is, akik a DSI tiszteletbeli tagjai és kiemelkedő eredményeket értek el 2012-ben. A gála a hagyományoknak megfelelően a szakosztályok játékos sportvetélkedőjével ér véget. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!