Debrecen hírei

2013.04.26. 10:09

Gyűlnek Tabaka József debreceni ellenfelei

Óriási tülekedés várható a kvalifikációért, hiszen a 16 versenyzőből csak 5 jut tovább.

Óriási tülekedés várható a kvalifikációért, hiszen a 16 versenyzőből csak 5 jut tovább.Újabb nevek kerültek fel az egyéni Európa-bajnoki középdöntő startlistájára, jelenleg már csak a brit, a lett és a holland szövetség hivatalos nevezésére várnak a május 1-jei debreceni verseny szervezői.

Azt már korábban jeleztük, igazi sztárparádé lesz a Gázvezeték utcai salakstadionban, hiszen Dániából Hans Andersen, Svédországból Peter Karlsson, Horvátországból Jurica Pavlic, Németországból Christian Hefenbrock, míg Lengyelországból Janusz Kolodziej és Robert Miskowiak érkezik a cívisvárosba. (Miskowiak nevezésével kapcsolatban azért még vannak fenntartások, ugyanis a lengyel egyéni bajnokság ezüstérmese sérülés miatt kénytelen volt lemondani a szombati, miskolci páros Eb-t is.)

A napokban eldőlt, Szlovéniát nem Maks Gregoric, hanem Denis Stojs képviseli, illetve Olaszországból Guglielmo Franchetti, Szlovákiából Ján Halabrín, Ukrajnából Pavel Kondratyuk, Csehországból pedig Tomas Suchanek és Matej Kus ül motorra a Hajdúságban. Amint az korábban véglegessé vált, hazánkat főversenyzőként Tabaka József képviseli ezen a megmérettetésen, a tartalék Benkő Roland és Tabaka Róbert lesz.

 

Gyerekeknek ingyen!

A szervezők megváltoztatva az eddigi szabályt, felemelték a korhatárt, így a május 1-jei versenyt a 14 éven aluli gyermekeket ingyen tekinthetik meg. A belépéskor a diákigazolványukat fel kell mutatniuk a fiataloknak!

 

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!