Debrecen hírei

2013.08.17. 20:04

Hazai vereséggel kezdett a Nyírbátor

Nyírbátor - A Cigánd egy jól eltalált lövéssel vitte el a három pontot.

Nyírbátor - A Cigánd egy jól eltalált lövéssel vitte el a három pontot.

Hazai pályán kezdte a bajnokságot az NB III-ban árván maradt szabolcsi csapat, a Nyírbátori FC. A jó erőkből álló, tudatosan játszó Cigánd ellen akadozó csapatjátékkal, nem sikerült komoly gólhelyzetet kialakítania a hazai csapatnak.

Úgy látszik, erre a mérkőzésre nem tudták a távozó gólfelelősöket pótolni a nyírbátoriak, ugyanakkor a cigándiak a csereként beállt Varga Zoltán 14 méteres lövésével megszerezték a három pontot jelentő találatot.


NB III. Keleti csoport: 1. forduló

Nyírbátor–Cigánd 0–1 (0–0)

Nyírbátor, 250 néző, v.: Takács T.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Puskás D., Ricsei, Ambrusz, Mészáros M., Erdei Z., Vasas T. (Ráti, 67.), Jeddi (Tóth B., 78.), Lukács B. (Haburcsák K., 53.), Török I., Lipcsei M. Edző: Márton István.

Cigánd: Bákonyi – Tudja (Ondó, 90.), Tempfli, Ludescher, Pop, Varga K., Ur, Baksa Z., Vasas V., Monyók (Varga Z., 65.), Roszel (Pócsi, 85.). Edző: Kocsis János.

Gól: Varga Z. (75.). Jó: Ambrusz, Puskás D., Török I., illetve Ur, Tempfli, Varga K. (Tudósító: Balla István)

Márton István: – Az előre játékunk akadozott, null nullnál volt rá alkalmunk, hogy mi szerezzük meg azt az egy gólt a tipikusan egy gólos, egyébként kiegyenlített mérkőzésen.

Kocsis János: – A mérkőzés végig a mi elképzeléseink szerint alakult. Azt gondolom, hogy a hazaiak fölé nőttünk, és ennek köszönhetjük a győzelmünket.

További eredmények: Létavértes–REAC 6–1, Putnok–Eger 1–0, Felsőtárkány–Kazincbarcika 1–1, Hatvan–Hajdúböszörmény 1–4, Tiszaújváros–DVSC-DEAC 2–1, Jászapáti–Veresegyház 4–0.

Ezek is érdekelhetik