Pehelysúlyban

2022.03.26. 15:00

Ultrahosszú üzemidővel jön a Honor Choice Earbuds X

A teljesen vezeték nélküli fülhallgató kiemelkedő hangminőséget és megbízható kapcsolatot biztosít, mindezt pehelykönnyű kivitelben.

Az alacsonyabb fogyasztású Bluetooth 5.2 chipsetnek köszönhetően a készülék akár 6 óra folyamatos zenelejátszásra képes egy feltöltéssel, a töltőtokkal együtt pedig akár 28 órányi lejátszást biztosít.


Ovális töltőtokján diszkrét LED indikátor található, a töltőnyílás pedig alul kapott helyet.

A semi in-ear kialakítású fülhallgatók egyenként 3,3 centiméter hosszúak, súlyuk mindössze 4,3 gramm, így folyamatos viselés során is kényelmesek. A zeneszámok közti váltás és hívásfogadás az érintővezérlésnek köszönhetően gyors és egyszerű.


A fülhallgatóban két mikrofon található, és a mély neurális hálózat (DNN) zajcsökkentő algoritmusával kiemeli a hívó hangját, csökkentve a szél és egyéb környezeti zajok hangerejét.


A 12 mm-es dinamikus hangszórónak köszönhetően gazdag hangzást és mély basszust biztosít.


Stabil kapcsolat Bluetooth 5.2-vel


A legújabb Bluetooth 5.2 chipsetnek, a felületi akusztikus hullámnak (SAW) és az interferenciát csökkentő technológiának köszönhetően stabilabb kapcsolatot biztosít például bevásárlóközpontban vagy metrón, ahol jellemzően nagy az interferencia.


A fülhallgató gamer módja automatikusan bekapcsol, ha a fülhallgatókat egyszerre 3 másodpercig kézben tartjuk. Ebben a módban készülék 125 ezredmásodpercre csökkenti a késleltetést a telefon és a fülhallgató között.


A Honor Choice Earbuds X gleccserfehér és éjfekete színekben érhető el hazánkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!